Lalatović u epizodi "Najluđa proslava gola"!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 30.10.2017.
17:34
Izvor: Sportske.net

Garantujemo da od početka sezone niste videli da se neko od fudbalera ili članova stručnog štaba jednog superligaškog tima radovao golu na način kako je to uradio Nenad Lalatović.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Svi mečevi 15. kola Super lige Srbije pali su u senku jučerašnjih dešavanja i saopštenja koja su usledila posle utakmice Borac Čačak - Partizan.

Mnogi nisu obratili pažnju na goleadu u Surdulici, igran je i "večiti" derbi Regiona istočne Srbije, a malo je pažnje posvećeno i derbiju kola na Banovom Brdu.

Čukarički je savladao gradskog rivala iz naselja Braće Jerković rezultatom 2:1 (0:1) iako je na poluvremenu imao gol zaostatka, a jedan od najzanimljivijih trenutaka dogodio se nakon pobedonosnog gola Nemanje Milojevića.

Sin trenera Crvene zvezde Vladana Milojevića pogodio je u 90. minutu za tri boda "Brđana" što je izazvalo nezapamćenu reakciju trenera Nenada Lalatovića.

Šef stručnog štaba ekipe Čukaričkog prevazišao je proslavu Žozea Murinja koji je svojevremeno na kolenima uklizao na teren oduševljen golom koji je njegova ekipa postigla protiv Mančester Sitija.

U prilogu SOS Kanala možete pogledati kako je izgledalo slavlje Nenada Lalatovića i šta je strateg Čukaričkog izjavio posle utakmice sa Voždovcem.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mads87
Monday, 30.10.2017
21:07

Kako mi je nesto antipatican ovaj lalatovic.Covek kao da za sve ocekuje orden

avatar
NikkiCFC
Monday, 30.10.2017
19:19

Auu kakva izjava pa sta si ti uradio u karijeri da te slavimo? Pobedio Vozdovac? Setimo se kako si upropasio mladu reprezentaciju letos.