Lalatović zadovoljan Vošinim remijem bez golova

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 17.06.2016.
23:54
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Fudbaleri Vojvodine odigrali su drugi kontrolni meč u sklopu priprema za novu sezonu, a trener Nenad Lalatović bio je zadovoljan uprkos remiju bez golova.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Superligaš iz Novog Sada u petak je odigrao drugu kontrolnu utakmicu u sklopu priprema za novu sezonu ali je, za razliku od susreta sa Šampionom iz Celja, izostala goleada.

Vojvodina je remizirala bez pogodaka sa Rudarom iz Velenja, a trener Nenad Lalatović i danas je promešao karte i praktično koristio dve različite postave.

"Zadovoljan sam onim što smo prikazali i mislim da smo bili bolji za jedan gol, ali nismo iskoristili naše šanse. Bila je ovo tvrda utakmica, sa mnogo faulova i duela" rekao je Lalatović nakon meča.

Prvi kontrolni meč na pripremama u Sloveniji Vojvodina je dobila rezultatom 8:0 ali Lalatović nije očekivao da će njegov tim ponoviti takvu partiju protiv kvalitetnog tima koji sa klupe vodi Milovan Rajevac.

"Nama ovde nije bitan rezultat, ali jeste zalaganje igrača i zato kažem da mogu biti zadovoljan. Rudar je ozbiljan, privatni klub, trener im je Rajevac, a sad su doveli i pet-šest novih igrača iz Hrvatske, Nigerije" istakao je Lalatović.

Narednu proveru Vojvodina će imati 21. juna kada će odmeriti snage sa rumunskom ekipom Panduri, a ime prvog rivala na startu kvalifikacije za Ligu Evrope "Lale" će saznati u ponedeljak.

Vojvodina: Perić (od 46' M. Kordić) – Lakićević (od 61' Lazarević), Miletić, Puškarić (od 46' V. Kovačević), Antić (od 61' Hrubik)- Maksimović (od 61' Đurišić), Jovančić (od 46' Paločević) – Malbašić (od 61' Stamenić), Meleg (od 61' Zličić), Trujić (od 46' Babić) – Ašćerić (od 46' Š. Kordić).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke