Lalatović: "Želeo sam pobedom da završim sezonu"

Autor: Beta Beta
sreda 13.12.2017.
23:46
Izvor: Beta

Trener fudbalera Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je danas da je njegova ekipa od prvog do poslednjeg minuta odigrala "kako treba" protiv Rada i da mu je ispunjena želja da pobedom završi prvi deo sezone u Super ligi Srbije.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

"Možemo biti ponosni i zadovoljni ovim što smo uradili u ovih šest meseci i ovoj polusezoni. Sve čestitke na račun mojih igrača. Jako sam ponosan na svoj tim, igrače, stručni štab, svi smo zajedno uspeli u svemu ovome. Imali smo mnogo problema, mnogo njih je otišlo i mnogo povredjenih, ali igrali smo lep fudbal. Sad smo medju tri ili četiri ekipe koje su ove sezone igrali najlepši fudbal, a to je zahvaljujući kvalitenim igračima koji su ispunjavali sve što sam tražio", rekao je Lalatović.

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su danas ekipu Rada sa 3:0 u utakmici 22. kola Super lige Srbije.

Ekipa sa Banovog brda je prvi deo sezone završila na petom mestu na tabeli sa 38 bodova, dok je Rad poslednji sa 14.

"Danas Čuki fali dva boda da bude treća od napred, a bila je treća od pozadi kad sam došao. Iza mene je psihički jako teška sezona i želeo sam da se završi pobedom. Srećan sam i ponosan i samo da nastavimo ovako. Zaslužujemo da igramo Evropu", rekao je Lalatović.

Upitan zašto je bio neuobičajeno miran tokom večerašnje utakmice Lalatović je pojasnio da se videlo da je njegov tim bliži pobedi i da nije bilo potrebe mnogo da vodi utakmicu.

"Ne dam im da se opuste i neki put ispadam smešan tokom utakmice. I mene nekad bude posle sramota, ali za pobedu sam sve u stanju da uradim. Ne zanima me ko će šta da kaže i misli, mene samo zanima pobeda. Živim za to i želim da i moji igrači žive za pobedu. Drugo me ništa ne zanima, pa ni ako ispadam budala. Naravno, ja to za sebe ne mislim, bitno mi je samo da pobeđujem. Opet kažem, sve čestitke na račun igrača", rekao je Lalatović.

Lalatović je poželeo Radu da ostane u ligi.

"Oni kao klub to zaslužuju", rekao je trener Čukaričkog.

Trener fudbalera Rada Sladjan Nikolić istakao je da je najvažnije da se završila polusezona.

"Ima dosta da se igra i dosta bodova je u igri, pa je na nama da se pojačamo iskusnijim i napavimo balans medju ovim mladjim igračima. Mislim da možemo da se izborimo za opstanak, jer smo bili smo i u težim situacijama. Svaka čast fudbalerima Čukaričkog bili su bolji od prvog do poslednjeg minuta", rekao je Nikolić.

Takmičenje u Super ligi nastavlja se 17. februara.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RG VILI
Thursday, 14.12.2017
12:12

Slihtaro,ko je bio bolji u derbiju?

avatar
Thursday, 14.12.2017
10:21

Lalatovic je odlican trener za nasu ligu, jedino sto mu ej ponasanje i sve van terena problematicno. Ali verujem u njega, da mozemo izboriti evropu.