Lalatovićeva podrška Đukiću i reči utehe "grobarima"

Autor: Pavle Knežević
nedelja 01.10.2017.
21:22
Izvor: Sportske.net

Trener Čukaričkog osetio je potrebu da podrži svog kolegu iz Partizana i navijačima poruči da nema potrebe da vređaju svoje igrače

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović osetio je posle današnje utakmice potrebu da uteši navijače Partizana i solidariše se sa njegovim trenerom i igračima nakon nemilih scena na kraju utakmice.

Partizan i Čuka odigrali su 0:0, a organizovani navijači sa juga pozvali su ekipu da dođe ispred, a onda su im skandirali "pi**ice" i "igrate k'o pi**e".

"Vidim da je publika nezadovoljna, a nema razloga za time. Ekipa je ušla u Ligu Evrope, ima još mnogo da se igra, Crvena zvezda je danas izgubila. Ne treba dramiti i praviti ovakve scene.

Ipak je Đukić sjajan stručnjak. Uveo ih je u Ligu Evrope i to znači da ima kvalitet, treba čoveka pustiti da radi. To govorim zbog ovog na kraju. Drugi ste, Zvezda ne beži mnogo, a kada se podele bodovi, to nije ništa strašno", rekao je Lalatović.

Čukarički je osvojio bod.

"Znali smo da nas čeka teška utakmica. Ja jako cenim ovaj tim Partizana, jer imaju individualni kvalitet, pogotovo u napadu, gde mogu da reše utakmicu jednim potezom. Dobro smo počeli, dobro smo taktički radili svih 90 minuta, udvajali smo Tavambu.

Mudrinski je imao prečku, Kajević je promašio loptu, nismo uspeli da postignemo pogodak, a Partizan nije imao stopostotne šanse. Možda je ovaj rezultat najrealniji", rekao je Lalatović.

Ognjen Mudrinski je morao da izađe sa terena posle grubog starta Evertona, a trener je otkrio da mu je slomljen zglob.

"Najviše me danas pogodilo što je Everton tako startovao i slomio mu zglob. On je naš jedini špic, gazda je platio obeštećenje od 200.000 evra u Srbiji. Cenim igrače kao što je Everton, ali ovaj start nije bio u redu i posle ponašanje posle toga, to mi je zasmetalo.

Znam da nije namerno, ali ovo je drugi put da igrači Čukaričkog dobijaju ovde teške povrede. Pre godinu dana su Bojiću posle starta stradali ukršteni ligamenti kolena. Na Mudrinskog neću moći da računam šest do osam meseci
", rekao je Lalatović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lav
Sunday, 01.10.2017
21:58

A ni crveni nije dobio... Najprljaviji igrac lige..

avatar
Bianconeri Belgrado
Sunday, 01.10.2017
23:37

Ali i najbolji defanzivni vezni u ligi.Nazalost ovakve stvari ga nekada oljagaju,znam da se nece sloziti zvezdasi sa ovim,ali oni moraju shvatiti da Everton igra sam u veznom redu,nekad sa drvosecom Jevtovicem nekad sa Radinom(sto je vrlo lose,Evertonu fali jedan suparnik sa jacim ofanzivnim karakteristikama)i Marjanovicem koji nije igrao ozbiljno jedno godinu dana,ali realno nije igrac s kojim Everton moze posebno da saradjuje.Uostalom pogledajte Donalda sa Krsticicem i Jovicem i Donalda sa Le Talekom prosle sezone,ogromna razlika.

avatar
Realan_PFC
Monday, 02.10.2017
00:16

nije dobio crveni zato sto je start bio za zuti, i nije najprljaviji igrac u ligi nego najcvrsci, ulazi jako u svaki duel, nesimulira padanja posle kontakta, covek radi posao ............ ovaj start jeste izasao sa povredom mudrinskog, ali nije everton lud da ide sa namerom da ga povredi, mozda i najposteniji igrac u ligi po ponasanju, samo je malo cvrsci i grublji u startovima, ne prljav

avatar
Stefan Lazović
Sunday, 01.10.2017
21:29

sta ces kad imaju mesare u ekipi vazda

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Sunday, 01.10.2017
21:28

Pazi kad bih pre i tebe stavio na nasu klupu nego djukica, a tebe ne bih nikad Hahaha Nije u redu onakav start, zelim mu da se sto pre oporavi iako nas je i on svojevremeno tesko vredjao. Inace, budi bez brige za to obestecenje, eto i njega kod nas za godinu dana Hahaha

avatar
Man.United99
Sunday, 01.10.2017
22:39

Obestecenje je najmanji problem, ovakva ozlijeda bi mu mogla znaciti kraj sezone a i pitanje kakav ce da se vrati i da li ce vise igrati ba ovom nivou. Mislim daj e ovo morao biti crveni. Mozda nije bilo namjere ali je bilo pregrubo

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Sunday, 01.10.2017
23:06
avatar
Maximovic
Sunday, 01.10.2017
21:27

Aj da sacekamo preglede prvo ali na snimku se lepo vidi da je Everton isao na faul ali isto tako da nije isao da ga ubije vec samo obori. Da neispadne da branim ovde je najvise uticao sam pad a ne I start. Ja sam bio ubedjen da je pri padu iscasio koleno ali izgleda je ipak zglob stradao. U svakom slucaju zelim Mudrinskom sto brzi oporavak.

avatar
Ivo
Sunday, 01.10.2017
22:07

Mislim da nije Ever htio grub faul ali mene nešto drugo nervira ,igra kod Nikolića je bilo milina gledati ,šta je Đukiću ? mislim da je on dobar trener samo da je mekan kao ličnost jer onake greške kod dodavanja lopta i bezpotrebne faulove ide nam na žice a on neradi na toma da se to poboljša .Vuličevića je stavio danas postrani ,neznam zašto?

avatar
Maximovic
Monday, 02.10.2017
08:02

Dukic nije trener uopste. On mi vise deluje tamo kao neki katulicki pop koj pripoveda. Nezelim da ulazim u dublju analizu jer sam vec napisao opsirnije u tekstu kad mu Vezura ili ko vec iz uprave rekao uslove. U svakom slucaju bio sam I protiv toga da on zauzme kormilo ali kad je vec dosao davao sam mu podrsku ali I ona je izostala vec u 2 mecu protiv Olija.

avatar
Realan_PFC
Monday, 02.10.2017
00:18

vulicevic je mator i nemoze da izdrzi ovaj ritam cetvrtak-nedelja po meni, i treba da odmori, miletic ga sasvim solidno menja

avatar
Che NS
Sunday, 01.10.2017
22:58

Vec sam ponavljao ko zna koliko puta,ponovicu opet. Djukic nije autoritet,ali ni malo,i to je razlog sto nema mrve discipline u igri. Nikolic je autoritet i eto ti razlike.