Lane oduševljen, miriše na nešto veliko - Posebna poruka za Sergeja

Autor: Milovan Longinov
subota 10.10.2020.
09:22
Izvor: Sportske.net, novosti

Oglasio se i veliki Milan Jovanović.

EPA/MARCUS BRANDT
EPA/MARCUS BRANDT

Povezane vesti

Fudbaleri Srbije su ponovo najomiljeniji u naciji, pošto su odigrali jednu od najboljih partija poslednjih nekoliko godina.

Srbija je pobedom nad Norveškom (2:1), napravila ogroman korak ka plasmanu na EP, na koji čekamo 20 godina.

Heroj je bio Sergej Milinković-Savić, koga je posebno nahvalio i Milan Jovanović.

"Svaka pobeda koja miriše na nešto važno, kao na Evropsko prvenstvo, zauzima visoko mesto. Najvažnije je da Sergej tek treba da pobeđuje i da se pokazuje, i to još puno godina. Mlad je i nadam se da će ostaviti veliki trag u reprezentaciji Srbije. Sergej je vrlo hladnokrvno i majstorski odreagovao u momentu, i to veoma važnom, što je odlika velikih igrača. Čekao se momenat njegovog nadahnuća, pokazao je potencijal u važnoj utakmici i sada će lakše i rasterećenije da igra za reprezentaciju Srbije"
, rekao je Jovanović za Novosti.

Lane se osvrnuo i na igru Norvežana, koju smo u potpunosti zaustavili.

"Nisu nas Norvežani ozbiljnije ugrozili, a osujetili smo njihove najveće potencijale iz prekida. S druge strane, bili smo kreativni i razigrani i čudo je šta smo sve stvorili i promašili. Odlična utakmica u kojoj smo sve vreme bili bolji rival i bilo bi nepravedno da je ishod drugačiji. Norveška je, iz mog ugla, precenjena. Imamo daleko kvalitetnije igrače od njih, ali dobro je što smo bili oprezni i igrali bez uloge favorita", rekao je Jovanović.

Baner 4

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke