Lavina emocija nekadašnjeg asa: ''Partizane, krajnje je vreme!''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 12.03.2020.
23:35
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Jasna poruka navijačima, hoće li je prihvatiti?

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Dugogodišnji fudbaler Partizana, potom i sportski direktor, a danas trener Partizanove filijale Teleoptika Albert Nađ govorio je u opširnom intervjuu za Partizanovu klupsku televiziju.

Njegov prevashodni cilj do kraja sezone je da Teleoptik obezbedi opstanak u Srpskoj ligi, i u tome mu za sada dobro ide.

Ali, naravno, Partizan je uvek u centru njegove pažnje i mnogo voli klub u kojem se afirmisao, što nikad nije bilo sporno.

S tim u vezi, uputio je navijačima jednu poruku protkanu brojnim emocijama, uz poziv da se ujedine i ponovo naprave atmosferu kao nekad protiv Artmedije u Humskoj.

''Mislim da je krajnje vreme da se ujedine i da se pokaže prava ljubav prema Partizanu.

Ovaj klub, mene ne interesuje ko je predsednik, ko je direktor, Partizan je postojao 75 godina pre nas, postojaće još milion i sedamsto biliona milijardi godina posle nas i on je jedini bitan u odnosu na sve nas.

Nikad sebe nisam smatrao legendom, niti mogu da budem legenda od nečega što me je napravilo. Ovaj klub me je afirmisao, dao sve u životu, dao parče hleba meni i mojoj porodici...

Ako već pričamo o nekim legendama - Moca Vukotić i Saša Ilić, po broju odigranih utakmica. Svi ostali, mi smo samo deo istorije koji je utkan u sve ovo. Krajnje je vreme da stanemo, da se ujedinimo.

Doživeo sam ovde i mnogo lepih i ružnih trenutaka, ali ono što sam doživeo protiv Artmedije, to bi svaka generacija poželela. Nismo prošli tada u Ligu šamoiona, ali ona atmosfera, da ceo stadion kao jedan navija, aplaudira, bodri, verovatno da i neku psovku zbog promašene šanse, ali to što se osetilo,... ja sam sebe uhvatio da sam stao i gledao stadion okolo, divio se.

Krajnje je vreme da to ponovo doživimo. To treba da dožive buduće generacije. Ja mislim da nas ima mnogo koji neizmerno vole klub i da sa tom ljubavlju možemo da pomognemo mnogo.

Ne ineresuje nas ništa van našeg dvorišta, samo da podižemo naš nivo i da budemo bolji od ovih pored nas. Zvezda mi nije ni na kraj pameti. Želim da moj Partizan bude najbolji. Svi ostali su mi nebitne ličnosti u mom životu'', poručio je Nađ.

U prilogu je njegov kompletan intervju za TV Partizan.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Friday, 13.03.2020
21:34

Kakva je to LEGENDA koja ce ostati upamcena po promasenom ziceru protiv Reala

avatar
Osijek 51
Friday, 13.03.2020
20:48

Moca je nedostizna legenda, steta sto nije bio dio generacije 66. Ilica uporedjivati s njim je neumjesno, jer kako i koliko je Sasa igrao zadnjih nekoliko godina, Moca bi tako mogao I DANAS. Tacka.

avatar
Friday, 13.03.2020
09:35

ALBERT KAPITEN, JEDAN JE ALBERT KAPITEN!

avatar
Friday, 13.03.2020
08:20

JEDAN JE ADI KAPITEN!

avatar
Comandante
Friday, 13.03.2020
01:05

Nikada,ali nikada se Sasa Ilic nesmije predstavljati kao legenda Partizana i praviti bili kakva paralela sa Mocom Vukoticem (Ilic je godinama sedeci na klupi za rezervne igrace prestigao mnoge fudbalere po broju odigranih utakmica u dresu Partizana sto je prije sramota negoli nesto sto bi se neko trebao hvaliti).

avatar
Deki.Stankovic.5
Friday, 13.03.2020
11:33

Nesto ste se brzo odrekli Sase Ilica vidim ja?Da nece Vuletic da vam bude legenda?Ilic ne moze da se poredi sa Vukoticem naravno,ali je glupo da nipodastavas to sto je i on uradio za tvoj klub.

avatar
paok
Monday, 16.03.2020
14:13

Tacno je da se ne moze uporedjivati sa Mocom. Dosta je dao Partizanu ali je morao u penziju mnogo ranije.