Lazetić sprema "osvetu", još je Radnički ranjiv!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 30.07.2022.
13:35
Izvor: Sportske.net

Jasno je da je TSC pripremljeniji za ovaj meč.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić rekao je danas da se ekipa nalazi u dobroj formi, kao i da će pokušati da odigraju najbolji mogući meč sa niškim Radničkim i dođu do bodova.

"Mi smo imali celu nedelju za pripremu i u dobrom smo momentu. Pokušaćemo da odigramo najbolju moguću utakmicu i da na tom teškom gostovanju izvučemo bodove kao protiv Čukaričkog i Partizana", rekao je Lazetić, preneo je klupski sajt.

Fudbaleri TSC-a gostovaće u nedelju ekipi Radničkog iz Niša, u meču četvrtog kola Super lige Srbije.

Klub iz Bačke Topole je trenutno peti na tabeli Super lige Srbije sa pet bodova, dok je Radnički 14. sa jednim bodom iz dve utakmice.

Lazetić je istakao da će njegovom timu ovo biti treće gostovanje u prve četiri utakmice i da ih ponovo očekuje "derbi" meč.

"Sa protivnikom imamo iskustvo iz prošle polusezone kada smo igrali meč koji je odlučivao o odlasku u Evropu. Bili su bolji i nadmudrili nas“, dodao je on.

Trener TSC-a rekao je da je Radnički promenio tim u odnosu na prošlu sezonu, a da ekipu sa klupe vodi izvanredni trener Tomislav Sivić.

"Ni Partizan nije uspeo da ih pobedi, protiv njih su igrali izuzetno agresivno i očekujemo da će takvi biti takvi i sa nama. Imali su težak raspored, i posle poraza u Evropi (eliminisani u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija od Gzire) želeće da se iskupe protiv nas, pogotovu jer igraju kod kuće", rekao je on.

Golman TSC-a Veljko Ilić rekao je da ako ekipa uđe motivisano u utakmicu kao protiv Partizana (0:0), imaju šansu da dođu do pozitivnog rezultata.

"Ja sam lično zadovoljan što smo na tri teška meča primili samo jedan gol. Mnogo mi je značila pomoć ekipe i nadam se da će i predstojeća utakmica biti dobra kao prethodne", zaključio je Ilić.

Meč između Radničkog iz Niša i TSC-a na programu je u nedelju od 18.55.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke