Lazićev novi početak u Zvezdi

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 07.07.2014.
18:53
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Mladi defanzivac Crvene zvezde Darko Lazić trebalo bi da u narednoj sezoni bude jedan od glavnih ''stubova odbrane'' kluba sa Marakane, uz iskusnog Sava Pavićevića.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Kao što je poznato, Darka Lazića je među prvotimce prošlog leta uvrstio bivši trener Zvezde Slaviša Stojanović. Tokom jeseni je imao solidnu minutažu, ali je zimus ipak prosleđen na pozajmicu u redove subotičkog Spartaka.

Ovog leta se vratio na Marakanu i na aktuelnim pripremama pokušava da se nametne novom treneru Nenadu Lalatoviću.

Crveno-beli su od pre par dana u Sloveniji, Lazić je zadovoljan uslovima koje tamo imaju i veruje da će naporan rad tokom priprema biti uvod u dobre rezultate u nastupajućoj sezoni, od koje mnogo očekuje.

''Treninzi su stvarno teški, radi se žestoko, ali tako mora da bude. Nadam se da ćemo se što bolje pripremiti, i spremni dočekati prvenstvo'', ističe Lazić.

Proteklih nekoliko meseci bi najradije da zaboravi, ali veruje da je sada došlo vreme da konačno pokaže sve svoje kvalitete u dresu Crvene zvezde.

''Bio sam na pozajmici, to je bio jedan težak period za mene. Ali, prebrodio sam sve to, sada sam se vratio i nadam se da ću se izboriti za mesto. Za sada smo tu Savo, ja i još nekolicina mlađih igrača, a verujem da će doći i još neko, da konkurencija bude još jača'', zaključio je Lazić.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke