Lazović - Zvezdin poslovni promašaj decenije!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 15.01.2015.
21:14
Izvor: Sportske.net

Krilni napadač i kapiten Crvene zvezde Darko Lazović napustiće redove aktuelnog šampiona Srbije na kraju tekuće sezone a crveno-beli će ostati bez obeštećenja ali sa golemim dugom prema brzonogom Čačaninu.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Više nema dileme, Darko Lazović (24) napušta Crvenu zvezdu na kraju tekuće sezone a klub nakon isteka ugovora neće prihodovati ni dinar od njegove selidbe u italijansku Đenovu.

Specijalizovani portali koji se bave vrednostima igrača ne daju uvek precizne podatke ali o tome koliko je Zvezda uspela da izgubi na Lazoviću nije ni potrebno mišljenje stranaca.

Krajem 2012. godine Čačanin je na tržištu vredeo oko 4 miliona evra pošto je pored sjajnih partija u dresu Crvene zvezde uspeo da se domogne i dresa sa nacionalnim grbom.

Tada je uprava koju je predvodio predsednik Vladan Lukić odbila ponudu Salcburga od preko 4 miliona evra što se pokazalo poslovnim promašajem decenije kluba iz Ljutice Bogdana.

Istini za volju, rukovodioci Crvene zvezde nisu mogli da utiču na to što se Darko Lazović povredio pa mu je cena pala, ali su svakako mogli da prodaju Čačanina Standardu ili Viteseu i tako pokriju dugove koje imaju prema igraču kad već nema prihoda.

Ovako, Darko Lazović na kraju sezone napušta Crvenu zvezdu kao slobodan igrač a Zvezdi ostaje da se zadovolji time što će krilni napadač oprostiti deo duga iako je pre samo dve godine klub mogao da zaradi 4 miliona evra od njegove prodaje.

Šta reći...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
babarogonja
Thursday, 15.01.2015
22:32

još otkada čekam ovaj naslov. tačno to sam pričao još kad nam se bog nasmejao da oprlimo one austrijance. uopšte ne mogu da shvatim da je neko verovao da će od njega biti igrač. sad će polusezona u italiji, pa polako prema drugoj korejskoj ligi...... definitivno naš debakl decenije, ako ne i jače.