LE - "Čuka" overava drugo kolo (18.00)

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 10.07.2014.
10:46
Izvor: Sportske.net

Jedini srpski klub za koji je sezona 2014/2015 počela još prethodne nedelje večeras igra revanš utakmicu kvalifikacija za Ligu Evrope u kojoj bi trebalo da overi mesto u drugom kolu i dodatno popravi koeficijent Srbije u Evropi.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Čukaričkog večeras od 18 časova igraju revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Sant Hulije iz Andore.

Ekspedicija "Brđana" do Andore je putovala 10 sati ali niko od putnika se u sredu nije požalio na umor već su svi od reda najavili napad na novi trijumf i overu plasmana u drugo kolo kvalifikacija.

Čukarički je u prvom susretu amatere iz Andore savladao rezultatom 4:0 ali su druga dva pogotka "Brđani" postigli u poslednjim trenucima susreta pa ni danas ne bi trebalo potceniti rivala koji će biti jači za igrače koji zbog posla nisu mogli da doputuju u Beograd prethodne sedmice.

Stručni štab Čukaričkog nema personalnih problema pred večerašnji okršaj u Andori. Protiv Sant Hulije trener Milojević može da računa na sve raspoložive snage, osim omladinskog reprezentativca Stanišu Mandića koji je ostao u Beogradu sa nacionalnim timom koji se priprema za EP u Mađarskoj.

Revanš utakmica prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Sant Hulije i Čukaričkog trebalo bi da bude formalnost za "Brđane" koji bi novom pobedom dodatno doprineli da klupski koeficijent Srbije bude popravljen.

Ukoliko Čuka večeras potvrdi plasman u drugo kolo kvalifikacija već je poznato da će se u narednoj rundi sastati sa austrijskim Gredigom.

Sant Hulija - Koka, Estepa, Fontan, Ruiz, Soto, Perez, Kabezas, Rodrigez, Sera, Spano, Varela

Čukarički - Ristić, Stojković, Lukaš, Ostojić, Brežančić, Todorović, Matić, S. Srnić, Bojić, Mirosavljević, Stojiljković

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke