Le Talek: "Ovo nisam osetio u svojoj karijeri"

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 04.03.2016.
09:20
Izvor: Sportske.net, Sport

Damijan Le Talek je jedan od ključnih pojačanja Crvene zvezde za kvalifikacije za LŠ naredne sezone, evo šta je imao da kaže u izjavi za dnevni list "Sport".

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Damijan Le Talek je veliko pojačanje Crvene zvezde, mnogo više kada se radi o narednoj sezoni i kvalifikacijama za Ligu šampiona, nego li za ovu sezonu. Crvena zvezda se priprema za odlazak Marka Grujića u Liverpul koji će se desiti na kraju ove sezone, a Damijan Le Talek je odlična zamena za njega na poziciji zadnjeg veznog.

Ovaj fudbaler u izjavi za "Sport" rekao da je oduševljen Zvezdom i svime što je video u ovom klubu, kao i da još uvek oseća onaj fenomenalan osećaj nakon pobede u derbiju.

"Slavlje sa našim navijačima, to je prelapa slika. Činilo mi se tokom utakmice da ih ima toliko da su zauzeli pola stadiona", rekao je Le Talek.

Francuski internacionalac koji je prvi učesnik "večitog derbija" iz pomenute zemlje istakao je i da nikada ranije nije video ovakvu atmosferu.

"Jedinstveni smo, ovo u karijeri ranije nisam osetio. Svi se radujemo pobedi kao da nam je prva, drago mi je da sarađujemo.

Siguran sam da sam ove zime pravilno postupio, imao sam i bolje ponude, ali sam došao ovde. Nisam hteo da ostanem u Rusiji, već sam želeo da budem deo šampionskog tima"
, rekao je Francuz.

Sada je popularniji i u Francuskoj.

"Mnogi su me zvali iz Francuske, tamo su posvetili pažnju mojoj igri u derbiju", završio je priču za "Sport" Damijan Le Talek.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Friday, 04.03.2016
11:51

Danas Srbija slavi, Zvezdo srecan ti rodjendan.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Friday, 04.03.2016
11:05

Niko Zvezdo nema sto imas ti zbog toga te nisu mogli ugasiti, a nikad ni nece jer Zvezda opet na puteve slave krece,

avatar
fc Partizan/fc Inter
Saturday, 05.03.2016
16:47

Niko zvezdo nema to sto imas ti... milione duga i premijera da oprosti !