Legendarni as opleo po reprezentaciji Srbije: "Lažne vedete i balerine!"

Autor: Ivan Cvetković
petak 13.11.2020.
12:14
Izvor: Sportske.net

Najveće prozivke upućene kapitenu "orlova" Dušanu Tadiću.

Starsport/Pedja Milosavljevic
Starsport/Pedja Milosavljevic

Povezane vesti

Proslavljeni fudbalski as Stanislav Karasi nije krio nezadovljstvo nakon propuštene prilike Srbije da se na domaćem terenu plasira na EURO.

Škotska je slavila protiv "orlova" nakon boljeg izvođenja penala, a bivši fudbaler Crvene zvezde osuo je paljbu po kapitenu ekipe Dušanu Tadiću.

"Oni su pokazali da nije dobro napravljena reprezentacija, Gudelj je igrao levog beka, nezamislivo, jedan igrač koji izgara na sredini terena, koji može da odgovara borbi Škotima, stoji sa strane. Drugo, dva igrača koja su u špicu napred, pogotovo kapiten (Dušan Tadić), ja sam rekao sinoć u mom društvu gde sam gledao utakmicu, kao baletan. Tako možeš nonšalantno da igraš u Ajaksu, ne u reprezentaciji. On određuje sve, a ništa ne radi. Mnoge stvari nisu funkcionisale"
, smatra Karasi.

On je takođe istakao da najveću odgovornost snosi selektor Ljubiša Tumbaković.

"U pravu je Tumbaković što kaže da je ljut na igrače, ali on je postavio te igrače. Mi smo imali neke živosti tek u nekom momentu kada je počeo da menja, kada je ubacio Mladenovića, a Gudelj igrao u sredini. To je trebalo od početka da se igra. Očigledno da ovi igrači koji igraju u reprezentaciji, ne mogu da igraju sa ovim igračima našim. Jer to su lažne vedete. Oni igraju u svojim klubovima sa boljim igračima, zato igraju dobro. Imaju i svoje novinare koji pišu i izmišljaju, to je jedna mašinerija", zaključio je Karasi.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Friday, 13.11.2020
21:13

Ali su zato isTumbani poslušnik na klupi i rukovodioci sa Kokezom na čelu pravi? Prvi oni treba da odu, a posle po igračima.

avatar
Dr fudbala Miloje
Friday, 13.11.2020
19:21

Човек је у праву.

avatar
Old_school
Friday, 13.11.2020
17:35

Evo cisto razmisljam naglas: Sta je to Tumbakovic doneo? Rezultat? Ne. Igru? Ne. Tim? Ne. Tako da i on a i onaj ko ga je doveo, dovidjenja. A Karasi je ubo u srz. Ove nase igrace boljima cine njihovi saigraci u timu. Nisu oni nista. Baletani.

avatar
BlueBoy84
Friday, 13.11.2020
16:45

A vi ste mislili da će sa Škotskom da bude lako? Šta vi pričate. Nismo imali sreće, težak teren , kiša..... sve je išlo na ruku tvrdoj repki Škotske. Da je bilo greški , bilo je , Kolarov je morao da igra levog beka, morali smo igrati sa 4 pozadi , SMS-u dati max slobodu , Mitar i Jović napred sa povučenim Tadićem. Ali svi smo sada selektori. Najveći problem je što smo mislili lako ćemo sa Škotima i najverovatnije ćemo odmah u finale EP.....

avatar
scofield
Friday, 13.11.2020
16:27
avatar
Bato C.
Friday, 13.11.2020
15:30

Lako je sada po sirotinji piš...

avatar
Südkurve München
Friday, 13.11.2020
15:00

Butasport - Luka Jovic

avatar
Milan K.
Friday, 13.11.2020
13:55

to sto kaze Karasi se videlo iz aviona. Gudelj na stopera i to levo je zaista nevidjena glupost. Nama je Milenkovic bio stalno u situaciji da prenosi loptu preko centra sto on ne ume i nije njegov posao. Zato je i vracao 50 puta nazad Rajkovicu.. A jedini zadnji vezni Gudelj igra levog beka. Stvarno da se covek zapita....

avatar
nenadnenad1234
Friday, 13.11.2020
13:52

Nije stvar napljuvati nekog kad je na "dnu". Zasto nisi bio smeker, pa pre mesec dana isto to rekao , kad ih svi "dizali" u nebesa?
Tadic je isto bio uzasan protiv Norveske.

avatar
Dorotej
Friday, 13.11.2020
13:41

Bravo Karasi. Tadića više ne mogu da smislim. A i Tumbakovića. Trenerski analfabet.