Leonardo kao Tevez - Partizan spreman da vrati miljenika "grobara"!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 06.02.2018.
20:33
Izvor: Sportske.net

Nije prazna priča ili spekulacija, najava je stigla od čoveka koji je u prethodnom periodu bio angažovan na svakom transferu koji je Partizan završavao.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Povratak Leonarda da Silva Souze u Partizan? Moguće je!

Generalni direktor fudbalskog kluba Partizan Miloš Vazura razgovarao je sa kolegama iz beogradskih redakcija o aktuelnim temama, a jedno od pitanja ticalo se mogućnosti da crno-beli vrate Leonarda da Silvu Souzu.

Sudeći na osnovu onoga što je generalni direktor crno-belih rekao, Partizan prati situaciju u Saudijskoj Arabiji i spreman čeka priliku da ponovo angažuje miljenika "Grobara".

"Ukoliko bude postojala mogućnost da vratimo Leonarda, učinio bih to", kazao je Miloš Vazura novinarima sa portala "Mondo" i "Mozzartsport" koji se nalaze u Limasolu.

Navijači Partizana još uvek ne mogu da prežale što je Leo napustio Humsku prošlog leta, a posebno ih boli način na koji se sve odigralo u jeku kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Lično komuniciram s njim, čujemo se, ne znam da li je zadovoljan, ali to je igrač koji voli Partizan. Koliko god je bila teška saradnja s njim, znate kako je odigrao i za godinu smo zaradili smo na njemu četiri miliona evra", dodao je Vazura.

Miloš Vazura je ispričao anegdotu koja se dogodila prošlog leta. Leonardo je bio u Rimu pre selidbe u Saudijsku Arabiju, a sa aerodroma je zvao Vazuru i poručio da mu kupi kartu za povratak u Beograd.

"To je ta njegova ludost. Nedavno je napustio Arabiju i otišao u Brazil, a kad se vratio nije igrao dve utakmice, verovatno pravi probleme slične kao u Humskoj. Dešavalo se često da igrači za velike pare odu u Kinu, Dubai ili Saudijsku Arabiju, a pomenute destinacije napuštaju za džabe. Očekujemo i mi u junu tako nešto. Neće biti lako, jer je Al Ahli dao veliki novac i njemu i nama", zaključio je Vazura.

Sigurni smo da navijači Partizana mogu samo da požele scenario koji je viđen u slučaju Karlosa Teveza. Argentinac je uzeo veliki novac Kinezima a angažman u najmnogoljudnijoj zemlji na svetu doživeo je kao odmor tako da se na kraju vratio u Boku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

23 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
yboyka525
Wednesday, 07.02.2018
11:46

Takvog igraca ne bih doveo ni da placa svaku utakmicu. Ni jedan ozbiljan klub ne dozvoljava jednom igracu da remeti timski duh,harmoniju i disciplinu. Neverovatno je specificno to kod fudbalera iz Brazila,da umisle da se svet okrece oko njih. Procetualno,verujem da postoji vise umisljenih brazilaca nego svih ostalih zajedno,da ne nabrajam primere sad,svi odlicno znamo... Razumem ja odrastanje u nemastini i odjednom slava,ali...

avatar
Vrlo intelektualno
Wednesday, 07.02.2018
17:40

Evo ti lepa harmonija i igra gde ne mogu pas da dodaju jednom drugom.

avatar
MMK
Wednesday, 07.02.2018
00:59

Da je odlican fudbaler to stoji, ali je glupo pricati o njemu kad se zna koliko je problema pravio i narusavao time atmosferu u timu... Kad je otisao, rekli su da su svi odahnuli, zasto bi ga vracali?

avatar
Wednesday, 07.02.2018
00:22

Dolazi Leo za Ligu Sampiona na leto...

avatar
trifun
Tuesday, 06.02.2018
22:18

Ovo o vraćanju Leonarda je najveća budalaština,ali šta očekivati drugo od ljudi koji su doveli Sumu i platili ćelavog Miletića 350 hiljada evra.

avatar
El Matador PFC-FCB
Tuesday, 06.02.2018
21:40

Daj Bože da ga na leto vratimo.

avatar
Tuesday, 06.02.2018
21:38

Ne verujem u ovo, verovatno bi dosao samo na pozajmicu, a i to tesko. Stojkovic- Gajic, ?, Mitrovic, ? (ovde nikako da pronadjemo neko trajno resenje, a danas je jedan covek procitao ko je to trebao da bude, ali ne, nije bilo strpljenja i razumevanja za tog coveka)- Zdjelar- Tosic, Suma ili Djerlek, Leonardo- ? (stranac), Ivanovic. 4-1-3-2, a moze i Ivanovic na 10.

avatar
Milan_89
Tuesday, 06.02.2018
23:17

Druze kog Gajica vise spominjete decko igra u Francuskoj i karijera mu ide uzlaznom putanjom daj mi jedan razlog da se vrati u Srbiju? I pouzdano znam da nije navijac Partizana tako da opcija da dodje iz ljubavi u startu otpada.

avatar
Wednesday, 07.02.2018
12:53

Ti stvarno lupetas za medalju, a na ovo ti jesam vec cak i odgovorio nedavno. Kakvom crnom uzlaznom putanjom kad tamo sad igra za drugi tim, a za ljubav me bas zabole i na tu kartu nekako sve manje racunam u poslednje vreme. Gajic je rekao da ga niko od nas nije trazio, a dalo se zakljuciti da ne bi imao nista protiv povratka jer na njega tamo ne racunaju. Ni vi niste neki koji bi mogli o tu nekakvim ljubavima da nam pricaju, Borjan i Pesic su Grobari, a sad igraju za vas. Ovo neka bude odgovor za sve vas, zapamtite da nisam cutao.

avatar
petar000
Wednesday, 07.02.2018
00:33

Ko je to trebao da bude?