Leonardo: ''Neki igrači Zvezde nisu znali da prihvate poraz''

Autor: Beta Beta
utorak 18.04.2017.
21:47
Izvor: Beta

Fudbaler Partizana i dvostruki strelac u današnjoj pobedi nad Crvenom zvezdom Leonardo kazao je da je ceo tim zaslužio čestitke za trijumf.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Partizan je danas pobedio 3:1. Novinari su pitali Brazilca da li misli da je njegov tim zaslužio titulu, jer je u tri derbija ove sezone osvojio sedam bodova, ali on nije direktno odgovorio na pitanje.

"Velika, velika pobeda. Svi su zaslužili čestitke, svi igrači. Velika pobeda za igrače, navijače i ceo klub. Od dva gola koje sam dao, mislim da je ovaj prvi bio lepši", rekao je Leonardo.

"Ako igrači nastave ovako da igraju i da se ponašaju, mislim da je titula blizu. Svi znaju da Zvezda teško gubi bodove, pa tako i sad. Dok ima nade, nadamo se", rekao je Leonardo.

Posle utakmice došlo je do koškanja u tunelu.

"Treba znati ponašati se i u pobedi i u porazu. Neki igrači Zvezde nisu znali da prihvate poraz i to je to. Sve je počelo posle izjednačujućeg gola, kada je (Gelor) Kanga otišao do klupe i gestikulirao. Ali, stvari koje se dešavaju na terenu, treba da ostanu na terenu i to je to", rekao je Leonardo.

Leandre Tavamba je danas postigao svoj prvi gol za Partizan, i to kada je bio strelac za 2:1.

"Vrlo sam radostan jer ne samo zato što smo pobedili, nego smo i igrali fudbal koji je bio stvarno dobar. Sada smo blizu Zvezde i nadam se da ćemo nastaviti da se borimo za titulu", rekao je Tavamba.

On je kazao da mu gol predstavlja veliku satisfakciju, kao i da mu je posebno drago što je to bilo u derbiju.

"Gol je velika satisfakcija, jer već nekoliko utakmica igram vrlo dobro, ali se nisam upisivao u strelce. Teško je to, tako da sam vrlo sam srećan što sam uspeo da na derbiju postignem gol, i za tim i za sebe", rekao je Tavamba.

On je kazao da se oseća odlično i da se nada da će tim nastaviti ovako da igra.

"Bilo je stvarno važno pobediti, i zbog motivacije i zbog rezultata. Nadam se da ćemo ovako nastaviti do kraja sezone", rekao je Tavamba.

Uroš Đurđević
je ocenio da je Partizan dokazao da je najbolja ekipa u zemlji, pogotovo jer je u tri derbija ove sezone dva puta puta pobedio Zvezdu i jednom igrao nerešeno.

"Jako nam znači, pogotovo za samopouzdanje cele ekipe. To dokazujemo iz utakmice u utakmicu. Pokazali smo da smo najbolja ekipa u Srbiji i da treba da nastavimo do kraja. Imao sam šansu za gol, ali je Filip (Manojlović)  fantastično reagovao i dokazao je jedan od najboljih golmana u zemlji", rekao je Đurđević.

On je do ove utakmice bio najbolji strelac u prvenstvu, ali ga je sada pretekao Leonardo.

"Nije toliko bitno što ja nisam dao gol. Dali su Leo i Tavamba", kratko je rekao Đurđević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Djole Juventino
Wednesday, 19.04.2017
13:40

Komentator na Areni je pretekao i M,Pantica sa navijanjem za Zvezdu.nSamo je dva puta reko Partizan. Gosti pa gosti pa gosti....nCovek se oseca kao kod kuce na stadionu Rajko Mitic.nNeprofesionalizam skroz!

avatar
Budimo.ljudi
Wednesday, 19.04.2017
15:46

Istina živa! A naj drugi kometator navija za nas, ali nikad nije prenosio derbi, bar ne sam. Najolje je da njih dvojica rade prenos, jer se onom komentatoru toliko plakalo kod svakog Partizanovog gola.

avatar
Anderton
Wednesday, 19.04.2017
10:19

Kanga je već jednom koštao DEBELO komšije, sad naravno neće biti kažnjen, uprkos što mu nabijaju asistencije, za mene je to preprosečan i preplaćen igrač sa vidimo kakvim ponašanjem.

avatar
pjer
Wednesday, 19.04.2017
06:42

Urose moj, i ta neresena je bila iz gol auta!

avatar
Wednesday, 19.04.2017
01:49

Crni beli samo Vi odradite svoje,sve pobede do kraja... Komsinica ves sledeceg vikenda gubi bodove u Ks... Prvaci moramo biti,po svi parametrima smo zasluzili... Titula je na vidiku...

avatar
Tuesday, 18.04.2017
23:20

Kako to da je Everton dobio crveni zato što se radovao i poljubio grb ispred zvezdinih navijača, a Kanga nije zbog provokacije ka Partizanovoj klupi?!

avatar
LoleRava
Tuesday, 18.04.2017
23:13

Da je tebe video sudija sta si uradio,drugacije bi pricao ti sad!

avatar
Tuesday, 18.04.2017
22:29

A sad i jedna tuzna vest- ispali smo iz lige u odbojci:-////// Pobeda svaka za nas je radost, svaki nas poraz pece i boli, dacemo zivot, dali smo mladost- ZA SVE SE NAVIJA, PARTIZAN SE VOLI! Mi smo uz njega kada je prvi, i kad se bori za zivot goli, svako je od nas borac u krvi, ZA SVE SE NAVIJA, PARTIZAN SE VOLI!

avatar
Tuesday, 18.04.2017
21:55

PARTIZANE JEDINI I VOLJENI, STA GOD DA SE DESI DO KRAJA OVE SEZONE- U OCIMA NASIM, TI SI SAMPION! JOS DVE TITULE I IMACEMO IH TRIDESET.

avatar
Wednesday, 19.04.2017
00:58

Cestitke na pobedi. Kad Cuka ne moze, da igra onda nek uzme Partizan. Inace prvi put an PArtizanovom Jugu u sred Marakane, Zvezda oduvana i sa navijacke i fudbalske strane.

avatar
Wednesday, 19.04.2017
15:50

Hvala, brate:-D Da, stice se takav utisak:-D Jos kad i neutralan to kaze, ne vidim razlog da se bunim:-D Vidimo se u finalu Kupa ako Bog da:-D