Lep gest Saveza, hoće li odobrovoljiti Nastasića?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 28.03.2019.
13:39
Izvor: Sportske.net

Kakve su šanse da štoper Šalkea u dogledno vreme ponovo zaigra za državni tim.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Prvotimac Šalkea Matija Nastasić danas slavi 26. rođendan, što je bila prilika da mu i Fudbalski savez Srbije uputi čestitku.

Na zvaničnom Tviter nalogu FS Srbije postavljena je Nastasićeva fotografija uz rođendansku čestitiku.

Zanimljivo je da su se u Savezu odlučili za ovakav potez iako je nedavno direktor reprezentacije Darko Kovačević osuo paljbu po igračima koji ne žele da igraju dok je Mladen Krstajić selektor.

"Igračima koji ne žele da igraju za reprezentaciju dok je selektor Mladen Krstajić, želim da poručim da nikad više neće igrati za državni tim bez obzira na ime i prezime selektora, jer Srbija neće nikog da moli, ali isto tako neće ni da dozvoli da neko svesno urušava ono što grupa uz veliki napor i odricanja gradi", kazao je Kovačević pred duel sa Portugalom.

Matija Nastasić spada u grupu igrača koji ne žele da nastupaju za Srbiju dok na klupi sedi Mladen Krstajić i to je odluka koju je štoper Šalkea doneo prošle jeseni.

Bivši fudbaler Partizana nije bio deo tima koji je Krstajić vodio na Mundijal u Rusiji, a raskol je nastao zbog toga što je selektor pravdao Nastasićevo odsustvo povredom, dok je igrač tvrdio da je spreman za Mundijal.

Videćemo da li današnja rođendanska čestitka menja nešto u stanovištu Matije Nastasića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PADAMNAGORE
Thursday, 28.03.2019
16:17

Ja sam jedan od onih koji podrzava Krstajica, ne zato sto je to Krstajic vec zato sto je to trener reprezentacije Srbije. Muka mi je vise od vas sto stalno pametujete i prozivate tog Krstajica a niste mu dali sansu da se pokaze i dokaze. Evo, sad je i remi sa prvakom Evrope neuspeh, sa Nemackom takodje. Pustimo ga godinu dana da vidimo sta moze, ako se ne kvalifikuje cao zdravo, nije ni prvi ni poslednji koji je to uradio...ako se kvalifikuje bice top, i to je to. Znam da cu imati mnogo minusa, posto se uglavnom javljaju ovi pametni internet treneri, nezadovolnji zivotom itd. Ljudi, fudbal je samo igra nemojte to da zaboravite !!!

avatar
zlogi
Thursday, 28.03.2019
15:52

Patriotizam i rodoljublje bi trebalo biti iznad nasih zelja, povredjenih osecanja, menadzerstva ili neceg cetvrtog. Koliko god da imaju pravo da se ljute na Krstajica i savez, a imaju, isto tako ih ne bih vise nikad pozvao u nacionalni tim. Ako niste tu sad samo zato sto vam se ne svidja neko, ne morate vise biti nikad. Ovim ne branim Krstajica i savez, daleko od toga. Samo smatram da ovakav vid ucena, a opvo jeste ucena, nije ok. Ovakve stvari samo mogu uneti razdor u nacionalni tim, koji je i ovako prosecan osim par pojedinaca. ^^

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 28.03.2019
14:46

Dok mihajlovic insistirao na himni, kovacevic trenira strogocu iako je prvi zvakao zvaku i pljuvao za vreme intoniranja (ono drugo da ne spominjem Hahaha), a drugi otkazao djoricu za sva vremena. Iz principa- sini i darko.

avatar
Real Only
Thursday, 28.03.2019
14:42

Ma ko nece ne mora! Oni odbijanjem pljuju i na ove momke koji bulvalno ginu na terenu! Pazi kad Obradovic nece da igra dok je selektor Krstajic, decko koji 3 godine utakmicu nije odigrao.