Lešnjak: "Nadam se povoljnom rezultatu"

Autor: Beta Beta
petak 09.09.2016.
23:02
Izvor: Beta

Trener fudbalera Čukaričkog Milan Lešnjak rekao je danas da se nada povoljnom rezultatu njegove ekipe u predstojećoj utakmici protiv kruševačkog Napretka.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

"Bitno je za nas da smo sa poslednjeg gostovanja uspeli da se vratimo kući neporaženi i nadam se povoljnom rezultatu. Sutra smo u Kruševcu, to je fudbalski grad i mi smo fudbalski prijatelji, ali suparnici na terenu", rekao je Lešnjak na konferenciji za novinare u Beogradu.

Fudbaleri Čukaričkog gostuju sutra Napretku u utakmici osmog kola Super lige Srbiije.

Čukarički je trenutno 15. na tabeli sa pet bodova, a Napredak osmi sa devet.

Lešnjak je naveo da Napredak trenutno igra dosta dobro u sistemu atipičnom za domaće prvenstvo, jer su pored Voždovca jedina ekipa koja igra sa tri igrača u zadnjoj liniji.

"Imali smo dve nedelje da konsolidujemo redove i da popravimo igru u odredjnim fazama gde nismo bili onakvi kakvi treba da budemo. Sigurno da će biti dobra i kvalitetna utakmica", naveo je trener Čukaričkog.

Fudbaler Aleksandar Jevtić je izrazio nadu da će Čukarički ponoviti igru iz prethodnog kola protiv Javora.

"U Kruševcu nas očekuje dobra ekipa Napretka, koja je osvojila dosta bodova u startu prvenstva. Od nas očekujem da ponovimo igru iz Ivanjice, ali s boljom realizacijom. Iskoristili smo dve nedelje pauze da popravimo to što je trebalo, da spremno dočekamo utakmicu i nadam se povoljnom ishodu", rekao je Jevtić.

Utakmica u Kruševcu igra se sutra od 19 sati.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke