Liverpulov "dželat" potpisao - Koliko će zarađivati nakon povišice?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 12.12.2018.
15:47
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Napadač Crvene zvezde Milan Pavkov produžio je danas ugovor sa aktuelnim šampionom Srbije.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

U prisustvu predsednika Svetozara Mijailovića i sportskog direktora Mitra Mrkele napadač FK Crvena zvezda Milan Pavkov potpisao je danas produžetak saradnje sa crveno-belima.

Zvezdin prvotimac parafirao je produžetak saradnje do kraja 2022. godine, a nakon stavljenog potpisa izrazio je zadovoljstvo što je klub prepoznao njegov trudi i dobre igre.

"Naravno da mi je drago zbog ukazanog poverenja i produžetka saradnje. Radujem se novim izazovima i daću sve od sebe da budem još bolji. Nadam se istom timu i na proleće, i da ćemo se uz pojačanja spremiti odlično za drugi deo sezone", rekao je Pavkov za klupski sajt.

Milan Pavkov je eksplodirao tokom jesenjeg dela sezone iako je bio projektovan kao treće rešenje u napadu. Povrede Ričmonda Boaćija i Nikole Stojiljkovića dovele su do toga da dobije veću minutažu, pa je tako u duelu sa Liverpulom postigao dva gola i doneo trijumf na kojem je Zvezda zaradila 2.700.000 evra.

"U klubu kao što je Crvena zvezda uvek se očekuju veliki rezultati, tako i ja. Verujem da ću biti sve bolji i bolji iz utakmice u utakmicu i da ostvarujemo zapažene rezultate. Veoma sam ponosan na novi ugovor, očekujem još bolje partije i nove uspehe, da budem još ponosniji na klub, sve saigrače i sebe", dodao je Pavkov.

Ranije danas portal "Mozzartsport" preneo je svoja saznanja da će Pavkov na ime četvorogodišnjeg ugovora potencijalno moći da zaradi 1.320.000 evra.

Skromni mladić iz Begeča u prvoj godini će zaraditi 240.000 evra, a svake naredne dobijaće povišicu od 60.000 evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MALI PLAVI
Thursday, 13.12.2018
01:42
avatar
NemanjaVidic No1.
Wednesday, 12.12.2018
21:59

Sad ce pantic da prenese 1.2 miliona godisnje i bonus od 800 hiljada :D

avatar
DekiStankovic5
Wednesday, 12.12.2018
17:38

E sad cemo verovatno da ga prodamo,sto je ok,nama treba dva puta bolji spic I od njega I od Boacija,nadam se da cemo ga naci.