LŠ - Brodarac odabrao teži put, odluka u Gruziji

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 01.11.2017.
21:45
Izvor: Sportske.net

Omladinski šampion Srbije remizirao je sa predstavnikom Gruzije u prvoj utakmici drugog kola šampionske staze Lige šampiona za mlade.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Fudbalere Brodarca očekuje težak posao u revanš susretu druge runde šampionske staze u Ligi šampiona za mlade, pošto su u prvom meču remizirali sa predstavnikom Gruzije.

Brodarac i Saburtalo iz Tbilisija odigrali su 1:1 (1:0) u Beogradu što znači da šampion Srbije nije uspeo da stekne prednost pred revanš u prestonici Gruzije.

Vodeći gol za Brodarac postigao je Srđan Kočić u 21. minutu na asistenciju Matije Babovića, a remi gostima doneo je rezervista Gulijašvili desetak minuta pre kraja.

Rezultat ne može da raduje stručni štab Brodarca, ali i pored remija ostaje nada da u revanšu mogu do pobede ili nerešenog rezultata sa više datih golova.

Recimo i to da je Brodarac u prvom kolu šampionske staze Lige šampiona za mlade eliminisao Makabi Haifu nakon remija rezultatom 1:1 u prvom meču koji je odigran u Beogradu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sale Mladenovic
Friday, 03.11.2017
03:18

Bravo momci ,šteta što Vaše rezultate neprate uporedo sa Partizanom i Zvezdom .Vi ste to zaslužili i još jednom bravo za Vas !!!!