LŠ - Partizan daleko od najboljeg, ali ide na Olimpijakos!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 18.07.2017.
22:36
Izvor: Sportske.net

Partizan večeras nije odigrao najbolje protiv Budućnosti, domaćin je čak bio i bolji u pojedinim delovima meča, ali su crno-beli ti koji idu dalje.

BETAPHOTO/Dusan Sandic/DS
BETAPHOTO/Dusan Sandic/DS

Povezane vesti

Partizan će igrati protiv Olimpijakosa u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona i pobedom u ovom dvomeču protiv Budućnosti uspeo je sebi da obezbedi još najmanje četiri utakmice u evropskim takmičenjima.

Crno-beli su nakon 2:0 u Beogradu danas odigrali 0:0 u Podgorici, ali se nisu baš proslavili jer je Budućnost danas u pojedinim delovima meča bila i bolji rival.

Nije Partizan dobro počeo utakmicu, Miroslav Đukić je bio veoma nezadovoljan tokom prvih 45 minuta.

Budućnost je izgledala gladnije, pokušavali su na sve načine da stignu do gola Partizana, stvorili su čak i par šansi pred golom Kljajića, za razliku od Partizana koji je samo jednom ozbiljno pripretio u prvih 45 minuta.

Počelo je šutem Terzića, a na drugoj strani je pretio Đuričković, ali ni jedan ni drugi nisu pogodili okvir gola.

Usledio je šut Mirkovića, gađao je pod samu prečku, ali je Kljajić sjajno intervenisao, a onda su igrači Budućnosti tražili i igranje rukom Nemanje Miletića, ali je sudija odlučio da ne pokaže na belu tačku.

Taj detalj možete videti OVDE.

Imao je Partizan par opasnih napada, ali bez šuta u okvir gola tokom sredine prvog dela igre, a onda u 35. minutu velika prilika za Budućnost. Ostojić je pogrešio, na kraju je posle centaršuta lopta došla do Vlaisavljevića koji pogađa stativu gola golmana Kljajića!

Kao da je tada Partizan uključio u višu brzinu, krenuli su odlučnije ka golu protivnika i odmah došli do dve prilike. Prvo je Đurđević imao šansu, ali je golman Mijatović pre njega stigao do lopte, a onda je i nakon centaršuta Jankovića Ostojić sjajno skočio, trznuo glavom i pogodio - stativu!

Na početku drugih 45 minuta bez šansi, uspostavljena je potpuna terenska ravnoteža, šut ka golu nismo videli sve do 58. minuta i šuta Vlaisavljevića koji je otišao daleko preko gola Kljajića.

Budućnost je morala da napadne, ali je imala problem, gubitak snage, što je bilo vidljivo i u prvoj utakmici u Beogradu.

Mogao je Partizan do gola nakon nespretne intervencije Raspopovića u 67. minutu kada je glavom umalo postigao autogol, a nakon toga Partizan u potpunosti preuzima terensku inicijativu.

U 73. minutu igrači Budućnosti su ponovo tražili kazneni udarac jer je po njihovom mišljenju Everton igrao rukom u kaznenom prostoru, ali je ponovo sudija samo odmahnuo rukom.

Učinilo nam se u jednom trenutku da je Partizan i nezainteresovan da napadne gol Budućnosti, pošto je Leonardo usporio jedan napad u kojem je mogao da zajedno sa Đurđevićem nanese štetu odbrani Budućnosti.

Upravo tada, u 79. minutu, Budućnost je imala dobru šansu, skočio je Mitrović, ali je lopta prošla pored gola. Samo minut kasnije, Pejaković pokušava iz izgledne pozicije, Kljajić brani i polako postaje najbolji akter ovog duela. Odmah na drugoj strani je usledila kontra, Partizan je pretio preko Miletića, ali je njegov udarac bio izblokiran.

To je bio i kraj nadanja za Budućnost, utakmica se bližila kraju, na kraju je i Vulićević sjajnom intervencijom spasio crno-bele poraza, ali je sve to bilo malo za Budućnost, Partizan ide u treće kolo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

72 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ludi Milojko93
Wednesday, 19.07.2017
07:01

dosta igraca je delovalo kao da ih ne zanima utakmica, nije se videla volja za napadacku igru i zelja za pobedom, igrali su eto tek toliko da bi se proslo, a i kako ocekivati da se odigra ozbiljno kad se lumpovalo na primorju dan pre utakmice, s ovakvom igrom oni grcki cigani ce nas odvalit od zivota bolje nam je predati sluzbeno 0:3 nego se brukat, daj djukicu steluj to radi nesto ovo je dosta neozbiljno

avatar
Wednesday, 19.07.2017
00:29

Tek sada vidim sta zna Marko Nikolic... Doktor , nemam dalji komentar , neka nam je sreca u pomoci protiv Ol,inace kanonadan..

avatar
El Matador PFC-FCB
Tuesday, 18.07.2017
23:33

Definitivno sada se vidi koliko Tawamba znači za ekipu. 4-4-2 formacija obavezno: Kljajić - Vulićević - Ćirković - Ostojić - Miletić - Leonardo - Everton - Suma - Janković - Đurđević - Tawamba.

avatar
Vanja Grubač
Tuesday, 18.07.2017
23:19
avatar
Nemanja Vidiiic No1
Tuesday, 18.07.2017
23:34

Rutinski oni pogadjali stativu imali 10 sansi vi jednom sutnuli,rutinski bas malo realnosti nije na odmet

avatar
Vanja Grubač
Wednesday, 19.07.2017
17:54

Nisu imali deset šuteva u okvir a ne deset šansi.

avatar
CheJuveAthl
Tuesday, 18.07.2017
23:14

Ne zelim ne daj Boze ali tako cemo se obrukati,pucicemo sa 2-3 primljena gola

avatar
magister
Tuesday, 18.07.2017
23:14

Da dodam: pobedi se u zube ne gleda, ali mislim da je Partizan bio opasniji sa Tavambom na terenu i da je Tavamba vezivao korpulentne stopere, a Đu Le bi imao više prostora. Ili bi oni odvukli stopere pa bi Tavamba bio u šansi. Ovako, puno visokih lopti prema dominantnom Simoviću...

avatar
paok
Tuesday, 18.07.2017
23:32

Nismo pobedili veceras nego prosli dalje.

avatar
Emperador(2018)
Tuesday, 18.07.2017
23:10

Kad su utakmice sa olimpijakosom ?

avatar
Offside
Wednesday, 19.07.2017
14:52

25.7.2017 Beograd 20:45n1.8.2017 Pirej 20:45

avatar
R E V O L T
Friday, 21.07.2017
11:45

Drugog je revans.

avatar
magister
Tuesday, 18.07.2017
23:08

Kljajić 8 (napreduje, prati igru) - Vule 7.5 (sem 2 kiksa, odličan u odbrani, neprimetan napred). Ćirković 7 (bolji nego u prvoj, nije jasno, da li je njegova krivica pred kraj kad je Nikač ispao sam, ostalo odličan), Ostojić 7 (takođe ispao kod dubinske, inače dobar), Miletić 6.5 (imao malo problema u odbrani, aktivan u napadu) - Everton 5.5 (mnogo grešaka), Kosović 6.5 (i dobrih i loših poteza), Jankvić 6.5 (potez više, bez proboja, greška u važnoj kontri, inače dobar), Đuričković 6 (borben, solidan) - Leonardo 5.5, Đuričković 5.5 (bezopasni, stalne provokacije, malo fudbala).

avatar
Sasa1969
Tuesday, 18.07.2017
23:03

Zasto ne izbacite moj komentar, na sta to lici?

avatar
Scarface
Tuesday, 18.07.2017
23:02

ja se samo nadam da ce suma doneti tu energiju i kreativnost koja fali ovom timu.ovo veceras mi se nimalo nije svidelo.ako kojim slucajem ostvarimo dobar rezultat u bg protiv olimpiakosa oni ce na njihovom terenu da nas pojedu ako ovako budemo igrali u gostima.

avatar
paok
Wednesday, 19.07.2017
06:33

Fali kreativnosti vec dugo vremena. Mogao je Pantic da igra celo drugo poluvreme a ne samo 5 minuta.

avatar
magister
Tuesday, 18.07.2017
22:58

Partizan nepovezan, ali opasniji u prvom poluvremenu, sa prokockane tri gol akcije: loš završni pas Leonarda prema Đurđeviću, iz čiste situacije, umesto lakog štop pasa, prejaka lopta u gol aut, loša reakcija Đurđevića kad je mogao ili da se baci na loptu i šutne, sam ispred golmana ili da punim springom stigne pre golmana, a on neodlučno ne šutne i dozvoli golmanu da bude brži i konačno loš pas Jankovića u kontri posle njihove stative. Još jedno loše postavljanje Đurđevića iza dva igrača u 100%, umesto da pođe malo unazad prema slobodnom prostoru da mu, mislim Đuričković doda, pa ovaj nemajući rešenje dozvoli dda mu lopta za malo pobegne u golaut. Sve u prvom. Plus, oni stativa i šut pod prečku, koji je Kljajić sjajno odbranio, mi stativa glavom Ostojića. U drugom mi povezano, ali bezopasno, sa ogromnim padom koncentracije i 3 ili 4 strašne greške u odbrani u zadnjih 10 minuta što je spasao Kljajić triput i Vule, jednom.

avatar
Jelena Renovcevic
Wednesday, 19.07.2017
10:11

Dobro je strucnjak gledali smo tekmu.

avatar
R E V O L T
Tuesday, 18.07.2017
22:55
avatar
Offside
Tuesday, 18.07.2017
22:53

Jankovic,Djurickovic,Mihajlovic i stari Miletic moraju biti prodati.Ovo je katastrofa,oni posten pas ne mogu da daju,jedva izdrzavaju duele,konstantno grese KATASTROFA.Leo je delovao odseceno i to je ocigledno,ali mislim da je naredjeno da se u drugom poluvremenu nezapinje da se da gol,vec da se drzi lopta i napad organizuje pasovima,zato nismo gledali karakteristicnog Lea.Djurdjevic odlican,Kljajic odlican,Vulicevic odlican,Ostojic doktor,Cirkovic mora sigurnije ali sasvim ok bez razmisljanja i komplikovanja radi posao,Evi brat standardan,Kosovic dobar,ostalu bagru koju sam gore pomenuo necu vise kometarisati.OVO JE SRAMOTA DA MI IMAMO BALVANE U EKIPI.IVICE REAGUJ I TERAJ STOKU IZ SVETINJE I NADJI ZAMENE SAMO DA OVE BALVANE VISE NEGLEDAMO!Ps-Suma ce leci odlicno taman da zameni Jankovica (znam da mu to nije primarna pozicija,ali je igrao po toj strani u Slovanu po potrebi i bio sasvim dobar)bolje Tawamba umesto Djurickovica,Leo,Djuka i Suma napad.

avatar
paok
Wednesday, 19.07.2017
06:36

Nema sanse da se slozimo sa tobom. Prvo niti Ostojic ni Cirkovic nisu bili ni dobri ni sigurni. Kazes Kosovic odlican. Pa sem trcanja nista nije uradio, Everton poprilicno nesiguran.

avatar
Offside
Wednesday, 19.07.2017
11:29

Ostojic je bio odlican niti jedan duel nije izgubio,Cirkovic jeste napravio gresku i to veliku ali ljudi dolazi iz neigranja godinu dana.Kosovic je odigrao PO MENI sasvim solidno.Stvarno nzm sta vi hocete od njega,decko se dopunjuje sa Evijem i to je to.Evi je napravio par sitnih gresaka koje nisu bile opasne ali je opet u nasem timu uz Kljajica bio najbolji.Sve u svemu i ja sam misljenja da treba bolje ali ja sam zadovoljan jer znam da ce Djukic popraviti tu nesigurnost i da ce sve biti uredu.Ali ovi pajseri moraju da lete iz ekipe i to je cinjenica ako se zeli povoljan rezultat protiv Olimpijakosa,uostalom imamo zamene Jankovic-Stevanovic,Djurockovic-Tawamba,Miletic-pokusati sa Munirom i malog umisljenog izbaciti iz svetinje kada mu je to vec zelja.

avatar
Maximovic
Tuesday, 18.07.2017
22:50

Iskreno da sam novinar stavio bi naslov bruka a tekst bi bio oni misle da su vredni mojih reci ali iskreno mene je sram ista da napisem a da neshvate da ih hvalim. Ja sam razocaran nastupom da mi njih nismo pobedili i dole i pojurili koeficijent,a ne sad ce ga kao jure protiv Olia.

avatar
paok
Tuesday, 18.07.2017
22:49

Sreca pa smo prosli. Ovakva odbrana i igra uzas. Da nije bilo Kljajica ne znam sta bi bilo. Inace imali smo 0 suteva u okvir. Moje je misljenje da smo kod Nikolica bili dosta agresivniji i vise trcali.

avatar
Sasa1969
Tuesday, 18.07.2017
22:49

Pa mi smo smesni do bola, nemamo trenera, jurimo Sumu, dzaba sve kad nismo nasli trenera, nama Buducnost drzi cas fudbala, ljudi imaju snage za 45 min.Nas trener izjavljuje da ima vrhunsku ekipu, eeee druze moj, ti mora da si sa neke druge planete... Verujem da ces biti tu do septembra i cao, Partizan mora da ima trenera koji zna koga trenira, koji oseca klub, ko je Grobar do koske, ko zna sta je levo a sta desno, a ti Đukiću si šarlatan.. Živi bili pa videli...

avatar
indija durot
Tuesday, 18.07.2017
22:49

Sramna igra.leonardo blago reci nevaspitan,da sam djukic terena vise ne bi video zbog gesta prilikom izmene.vezni red nije postojao,cak je i everton podbacio.djurdjevic krompir.miletic bolje u atleticare da ide..prelaznu ocenu bi dao kljajicu,ostojicu pa i cirkovicu..mnogo postujem djukica al mora na prvom mestu disciplinu da podigne na visi nivo.za ozbiljan otpor grcima fali bar 5 pojacanja..

avatar
Scarface
Wednesday, 19.07.2017
01:17

bolje se pozabavi tvojim rupasima koji veze s vezom nemaju.nagrnucemo svi na vase postove kada vas sparta preslisa.to naravno ukoliko prodjete irtis.

avatar
Scarface
Wednesday, 19.07.2017
22:01

igra nije bila bajna ali nije bila ni sramna kako neko navodi jer mi nismo primili gol.leonardo nije bio na nivou jer nije ni bio spreman za 90 minuta i prilikom izmene verovatno nije bio zadovoljan svojom igrom pa je malo bio nervozan.svi pljujete po tom leonardu a on izmislio fudbal za nase pojmove.znam da ga ne volite ali nemate pravo da ga pljujete jer vas taj leonardo u svakom derbiju razmontira.

avatar
indija durot
Wednesday, 19.07.2017
11:54

Ok sta god si hteo reci.

avatar
Dolina cupova
Wednesday, 19.07.2017
11:00

Sto se discipline tice potpuno si u pravu! Verovatno najbitnija utakmica za Partizan u sezoni, a veoma cesto smo imali prilike da vidimo nonsalantno igranje petom vise igrace i otvaranje kontri posle toga! I ja mislim da Djuka ima problem sa disciplinom.

avatar
Dolina cupova
Wednesday, 19.07.2017
10:55

U cemu je tvoj problem? Napisao je korektan komentar! Zasto mu tako odgovaras?

avatar
El Matador PFC-FCB
Tuesday, 18.07.2017
22:46

Odrađivanje posla ništa više. Ovo je tek druga utakmica nakon priprema tako da je ovo samo prolazno stanje. Biće to mnogo bolje kad se pridruži Suma. Sada prvo Mačva pa tek onda Olimpijakos. Idemo dalje samo jako i hrabro!!!

avatar
Tuesday, 18.07.2017
22:46

najbolja stvar u ovoj losoj igri je sto smo prolaskom zaradili 400 000 evra ...

avatar
Reus
Tuesday, 18.07.2017
22:46

Tesko cete vi protiv Olimpijakosa....

avatar
Scarface
Wednesday, 19.07.2017
01:19

a vi protiv sparte imate samo teoretske sanse.i to ako prodjete irtis.bolje pogledaj svoje dvoriste koje je puno amatera.

avatar
paok
Wednesday, 19.07.2017
06:37

Ko god misli drugacije ili je preveliki optimista ili se ne razume u fudbal.

avatar
bonfim
Tuesday, 18.07.2017
22:45

sve,aj nekako...,ali sa ova dva drveta u half liniji(cirkovic-ostojic),mi nema sta da trazimo u nasoj ligi,a ne protiv Olimpijakosa! gledam ih vec par utakmica,pa oni su momci na nivou trece lige..,realno

avatar
Tuesday, 18.07.2017
22:45

Sa Miletićem umesto Ćirkovića, Marjanovićem umesto Kosovića i Sumom umesto Đuričkovića pa u jednom delu utakmice i Tavambom umesto Jankovića bio bi to drugačiji tim. Đukić zahteva visok presing, a pozadi imamo presporog Ćirkovića koji zavlači odbranu na naših 25m i pravi prostor između linija. Kosović dobro igra ofanzivno ali defanzivno katastrofalno za ovaj nivo fudbala jer ostavlja svog igrača čak i u našem šesnaestercu samog. Đuričković je igrač poteza, i večeras ih je imao (šut, pas za gol šansu Đurđeviću...) ali nije za 90' protiv protivnika kao što je Olimpijakos. Osim što nam linije tima nisu bile kompaktne, pojedini igrači se nisu odmah transformisali iz napada u odbranu i zato smo izgubili posed i inicijativu u 1p. Još jedan veliki problem je bio prejak završni pas skoro cele navale kao i prejaki centaršutevi sa krila. Mora to mnogo bolje za Olimpijakos koji ima izuzetno jak i uigran visok presing koji bi mogao dosta problema da nam napravi ako ponovimo greške od večeras.

avatar
svojnasvome
Wednesday, 19.07.2017
00:19

Ok....po meni fale dva igraca....stoper i zadnji vezni ili levi spoljni ...moze jeftovic defanzivnije puno bolje od kosovica a protiv olimpijakosa sa sumom ce biti dovoljno kreacije pa bi jos jedan defanzivni vezni uz luiza mzd bilo resenje....nemamo stopera i samo se lazemo sa cirkom.....tesko je sad dovesti stopera jer nema vremena al onda miletic ako je vec doveden...na zalost u partizanovoj adminstraciji dominiraju likovi koji nisu sutnuli loptu u zivotu i po njima je cirko super ...cudno da dodje trener poput djukica koji nema niti jedan zahtev za nekog igraca na nekoj poziciji vec komplet preuzme tim....suma je prr njega trazen a pantica je iliev doveo kao sto sam rece a ne djukic da je trazio....ako je i trazio miletu sto ga ne stavlja da se uigra...moje skromno razmisljanje al da ima rupa itekako ima

avatar
Friday, 21.07.2017
09:17

Miletić nije bio prva opcija, došao je jer su Mitrović i Simić tražili previše para jer su ih drugi klubovi precenili i nudili veće plate, a Đukić je sa tog spiska izabrao Miletića kao drugu ili treću opciju. Đukić je bio štoper ali ja sam i tokom njegovog prvog mandata bio nezadovoljan njegovim štoperima, bili su najslabiji deo tima ubedljivo. Miletića očekujem na nivou Ostojića što i nije loše. Pantić je došao praktično kao na nekoj vrsti pozajmice, da se dokazuje i ako se dokaže Partizan će otkupiti njegov ugovor i onda ozbiljnije računati na njega i dogovoren je ja mislim i pre Nikolićevog odlaska. Suma je davnašnja želja, Đukić se složio oko njegovog dolaska, a ko ne bi?! Iliev, Đukić i Tomić imaju sličnu filozofiju fudbala, sličan ukus i izbor igrača tako da nije to ništa čudno o čemu ti pričaš ali ni to nije tačno, jeste za javnost ali sigurno neće reći da li jure da pojačaju neku poziciju i za koga su zainteresovani jer nam zvezda kopira, a ima više para i možda ne može da nam uzme tog igrača ali svakako može da mu podigne cenu i odloži nam dolazak kao u slučaju Sume zato nam sigurno Iliev i Đukić neće reći šta nameravaju, a i ne treba da kažu.

avatar
Friday, 21.07.2017
09:10

Šanse da izvučemo Olimpijakos su bile na 10%, (skočile na 20% kada su napravili one podgrupe), a Olimpijakos i Ludogorec kvalitetom odskaču od ostalih u povlašćenom šeširu u kvalifkacijama. Prerano smo dobili protivnika koji ima tim za grupnu fazu LŠ. Partizan nema 8.2M € obezbeđenog budžeta već negde oko 1M € i ne može da prvo dovede pa posle proda proda ili ako uđe u grupnu fazu ušao je, ako ne da će ostati na 0. Zato je politika kluba takva da se tim formira u skladu sa obezeđenim sredstvima i da ne ulazim u detalje o ekonomiji Partizan bez prolaska u plej-of LŠ odnosno obezbeđivanja grupne faze ne može da se isprsi sa još nekim pojačanjem jer ima dovoljno dobre igrače da kad bi trebao da dovede neko ko će biti pojačanje morao bi da izdvoji novac koji nije obezbedio i ukoliko ne bi ušao kasnije u grupnu fazu ušao bi u finansijski minus za ovu sezonu. Zato dok se ne obezbedi grupna faza LŠ/LE rešenja treba potražiti u svojim redovima. Miletić je doveden kao pojačanje i u odnosu na Ćirkovića to i jeste i verovatno će u sastav protiv Mačve, a nadam se i na dalje. Monir nije prošao cele pripreme i pitanje je koliko je spreman tako da je Miletić u ovom trenutku možda i jedina opcija na levom beku. Marjanović je odlično odigrao na pripremama, Radin je igrač kakav bi dobrodošao Đukićevom stilu igre i njih dvojica uz Monira kad se spremi moraju u 18, a Marjanović i u 11. Uz ta dva igrača i Sume pa možda i Tavambe u prvih 11 ali sigurno u dobrom delu utakmice Partizan bi trebao da bude dosta jači.

avatar
R E V O L T
Wednesday, 19.07.2017
10:45

Cudno je i sto je dosao, a da nema svoj strucni stab, cudno je i sto mu Filipovic predstavlja prvog kondicionog, opet ce nas taj moron ukanaliti...

avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 19.07.2017
00:46

Da li je OLY stvarno zamenjao ceo tim?

avatar
Ivan Trajkovic
Tuesday, 18.07.2017
22:45

Sa ovom igrom nemoj bolje ni da polaze za Atinu!!!!

avatar
R E V O L T
Tuesday, 18.07.2017
23:35

A sta ako ih pobedimo u prvom mecu, ni onda da ne krecemo u goste? :-D

avatar
Ivan Trajkovic
Friday, 28.07.2017
21:02

koliko ste pobedili u prvom mecu? braticu ja sam navijac Crevene Zvezde ali sam i Srbin nisam bolesni navijac, navijao sam i za Partizan protiv Olimpijakosa ali sta je tu je toliki su nam dometi!!nnpozdrav svim normalnim navijacima!!!

avatar
Tuesday, 18.07.2017
22:44

lose smo odigrali , tesko da cemo proci Olimpijakos sa ovakvom igrom ... nadam se da ce Suma zaigrati i da ce Partizan pruziti bolju igru u narednom kolu kvalifikacija za LS

avatar
Anderton
Tuesday, 18.07.2017
22:44

Loše smo igrali. Janković i Đuričković su igrači za našu ligu. Đukić za sada me nije ubedio.

avatar
Burazer
Tuesday, 18.07.2017
22:43

Nemamo mi sa cime da igramo, niti sta da trazimo protiv Olimpijakosa...

avatar
ZubA
Tuesday, 18.07.2017
22:41

Nemoj samo da se vodite politikom kako ste igrali ovako jer vam odgovara. Sreca vasa sto Buducnost igra ocajno i sto nije dala gol. A protiv Olimpijakosa imate sanse samo ako ovde izvucete dobar rezultat, a tu mislim da ne primite gol. I necu se vodim onom politikom nek vas nakantaju jer nama ne odgovara za fudbal ovaj muceni. I samo da se nadate da oni igraju lose. Inace sa ovom igram nema sta da trazite protiv njih.

avatar
paok
Wednesday, 19.07.2017
06:39

Realno jel ima pravo Ostojic da odigra jednu utakmicu lose. Cirkovic je drvo to se odavno zna.

avatar
paok
Wednesday, 19.07.2017
06:40

Naravno da nemamo. Oni sigurno nece promasiti toliko sansi.

avatar
Tuesday, 18.07.2017
22:41

Ajmo braćo da padnu pirejski cigani!

avatar
miki1108
Tuesday, 18.07.2017
22:39

Sjajna igra Partizana. Vidi se tu odmah potencijal za Ligu Sampiona.

avatar
Algebra
Tuesday, 18.07.2017
22:39

Sa ovakvom igrom (i odbranom), sve ispod pokera u Pireju biće uspeh.

avatar
Paris Saint Germain
Tuesday, 18.07.2017
22:39

Kakav ce to spektakl biti. Veci mec odavno nije vidjen u Srbiji jos od Partizan - Arsenal 2010.

avatar
Nemanja Vidiiic No1
Tuesday, 18.07.2017
23:35

Zvezda bajern minhen,kakav crni partizan i arsenal komedijasu

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 19.07.2017
14:18

45 000 nije pun stadio. Kolko Kros imao godina kad vam uvaljao treci go?

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 19.07.2017
02:06

To ono 2007, kad Bajern dosao sa klincima, a vi niste napunili Marakanu?

avatar
Scarface
Wednesday, 19.07.2017
01:23

zvezda je tek komedija.to ces uvideti sam uskoro.

avatar
Emperador(2018)
Tuesday, 18.07.2017
22:38

Losa igra .. Da nam ne bese kljajica ne bi prosli ove. Ne sme ovako sa olimpijakosom .Verujem da ce Djukic da uigra tim i da cemo da prodjemo olimpijakos , ali bez cirkovica , i sa mileticem iz vojvodine i sa sumom.

avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 18.07.2017
22:38

Sem X, Kljajica i Evertona, ovo ostalo nije vredno pohvale.

avatar
Nemanja Vidiiic No1
Wednesday, 19.07.2017
12:35

Preko 45 hiljada ljudi,vi to za 2 utakmice niste uspeli,dosli sa klincima?znaci Lusio kad je sutnuo i Klose dao gol oni su klinci sa 30 god?ok da,Lam takodje klinac,zanimljivo,sa 27 god odprilike tad,Ze Roberto klinac?dalje da ne nabrajam sve si ti rekao i slagao dovoljno je

avatar
Manitu
Tuesday, 18.07.2017
22:37

E sada daj te oly da se igramo...

avatar
miki1108
Wednesday, 19.07.2017
00:36
avatar
Manitu
Wednesday, 19.07.2017
23:43

Vasa braca nisu nista bolja od vas