Luka Jović ima jasnu poruku za selektora

Autor: Darko Mitrović
utorak 27.11.2018.
14:50
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Sadašnjeg ili budućeg, svejedno je.

Epa/Ronald Wittek
Epa/Ronald Wittek

Povezane vesti

O statusu Luke Jovića u našem nacionalnom timu dosta se polemisalo ove jeseni, s obzirom da fudbaler Ajntrahta blista u Bundesligi i sa devet postignutih golova je na vrhu liste strelaca u Nemačkoj.

Ova tema privukla je još veću pažnju posle dve poslednje utakmice reprezentacije Srbije u Ligi nacija u kojima je na terenu proveo svega - osam minuta.

Sledeće godine ''Orlove'' očekuje start u kvalifikacijama za EURO 2020, za sada je neizvesno da li će Mladen Krstajić ostati na mestu selektora, pa je još rano za procene da li će talentovani napadač dobijati veću šansu u narednom periodu.

Ali, bez obzira ko bude selektor u kvalifikacijama, Luka Jović ima jasan stav, imajući u vidu da on još može da nastupa i za mladu preprezentaciju koja će narednog leta igrati na Evropskom prvenstvu.

''Više bih voleo da igram za mladu reprezentaciju, nego da sedim na klupi u A selekciji. Nadam se da ćemo svi, koji imamo pravo da igramo za mladu reprezentaciju i da dobijemo šansu na završnom turniru.

U najjačem sastavu možemo da se borimo za titulu šampiona Evrope, što kao je glavni cilj istakao i selektor Goran Đorović'', izjavio je Jović, a prenosi ''Žurnal''.

Naravno, mnogo je vremena do tada, a ono što je najvažnije u celoj priči, to je da Luka nastavi svoju golgetersku seriju u Ajntrahtu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RašaNoviSad
Tuesday, 27.11.2018
22:12

a [ta poru;uje Radonji' i Pavkov

avatar
toma1980
Tuesday, 27.11.2018
17:58

Decko nista lose nije rekao niti je nekoga vredjao!! Rekao je istinu : Bolje mi je da Igram za mladu Repku i pomognem da se osvoji Evropsko Prvenstvo!!!

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 27.11.2018
16:20

Moracu nekako da resim ovaj problem:-D