Luka Jović ističe tim, Vlahović zahvalan selektoru

Autor: Beta Beta
sreda 18.11.2020.
23:18
Izvor: Beta

Srpski fudbaler Luka Jović rekao je danas da je nacionalni tim večerašnjom pobedom nad Rusijom pokazao da može da igra protiv najjačih reprezentacija.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti


"Ovo je bila jako bitna utakmica na psihološkom planu. Pokazali smo da možemo da igramo protiv veoma jakih reprezentacija, Rusija je reprezentacija koja se diže poslednjih godina. Drago mi je što smo igrali najbolju utakmicu protiv tako jakog protivnika", rekao je Jović za Sportklub.

Jović je dao dva gola.

"Najbitniji su timski rezultati. Nadamo se da ćemo obezbediti sledeće veliko takmičenje i svako naredno. Nebitno ko će biti glavni igrač, samo je bitno da su rezultati tu", kazao je Jović.

Strelac protiv Rusije bio je i Dušan Vlahović.

"Jedinstven osećaj, ovo sam sanjao kao mali. Srećan sam što je ekipa pobedila, što smo igrali dobro i što smo pokazali karakter posle teške utakmice koju nismo pobedili", rekao je Vlahović.

On je ušao u toku prvog poluvremena umesto povredjenog Nemanje Radonjića.

"Uvek sam spreman i mislim o utakmici. Ušao sam okej i nagrađen sam golom. Mogu samo da zahvalim selektoru na pruženoj prilici i nadam se da ću u budućnosti opravdati njegovo poverenje", naveo je Vlahović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 19.11.2020
08:24

Niti su jedni od najjacih, niti su veoma jaki, vise bih voleo kada bismo ovako odvalili Ukrajince.