Luković objasnio Kangi ko je 'tata' za penale!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 05.04.2017.
23:04
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Kapiten Crvene zvezde Aleksandar Luković postigao je svoj sedmi pogodak u tekućoj sezoni, iako je pre izvođenja penala morao da objasni Geloru Kangi "ko kosi, a ko vodu nosi".

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Nakon pet godina pauze Crvena zvezda će ponovo igrati u polufinalnu nacionalnog kupa i to je za kapitena Aleksandra Lukovića najjači utisak nakon trijumfa nad lučanskom Mladosti.

"Najbitnije je da smo pobedili. Posle pet godina smo se plasirali u polufinale. Ovakve utakmice su uvek nezgodne jer nema popravnog. Pokazalo se po ko zna koji put da ova ekipa ima karakter da preokrene rezultat" kazao je Luković.

Crvena zvezda je na domaćem terenu savladala Mladost rezultatom 4:2 a svoj doprinos dao je i Aleksandar Luković novim pogotkom sa bele tačke. Bio je to sedmi gol Zvezdinog kapitena u tekućoj sezoni.

"Moj sedmi gol, jeste, ali to mi nije toliko bitno. Uvek je lepo postići gol, ali mnogo mi je draže kada ga ne primimo. Okrećemo se narednoj utakmici protiv Rada, sledi nam nešto zgusnutiji raspored, ali to je ono za šta se spremamo" dodao je Luković.

Kapiten Crvene zvezde objasnio je po završetku utakmice situaciju koja je prethodila izvođenju penala. Gelor Kanga je želeo da izvede najstrožu kaznu, ali...

"Ništa se nije desilo. Ja sam zadužen za penale, Kanga je želeo najbolje, ali zna se ko u ekipi šutira penale" objasnio je Luković.

Crveno-beli narednu takmičarsku utakmicu igraju za vikend protiv Rada, a u poslednjem kolu ligaškog dela sezone ugostiće čačanski Borac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke