Luković - Zvezdin Marko Lomić

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 10.07.2014.
10:16
Izvor: Sportske.net

Berićetan prelazni rok Crvena zvezda bi učinila nezaboravnim ukoliko bi u svoje redove uspela da vrati Aleksandra Lukovića. Bivši reprezentativac saslušao je ponudu crveno-belih i sada traži nekoliko dana da je razmotri a sve su prilike da će mu odluka bi

fc-zenit.ru
fc-zenit.ru

Povezane vesti

Bivši reprezentativac Srbije Aleksandar Luković odmara se u Kraljevu gde uredno dobija sve raporte o ponudama koje stižu na njegovu adresu.

Opšte je poznato da na "Marakani" kukaju za Lukovićem i da veruju da bi njegov dolazak bio toliko bitan da bi gotovo čitav prelazni rok odmah mogao da bude završen kada bi iskusni defanzivac ponovo zadužio opremu Crvene zvezde.

Situacija je jasna, Luković je, za razliku od pre šest meseci i godinu dana, slobodan igrač i samo od njega zavisi hoće li prihvatiti ponudu koju su mu servirali u Ljutice Bogdana 1A.

"Nema ništa novo, mogu samo da kažem da sam i dalje na vezi sa Zvezdom. Razgovarali smo i konačnu odluku doneću u narednih nekoliko dana" izjavio je Luković za dnevni list "Sport".

Ipak, priča Aleksandra Lukovića u ovom trenutku neodoljivo podseća na priču Marka Lomića koji je pre samo nekoliko nedelja bio na "pragu" povratka u Partizan.

Sve te priče o velikoj ljubavi prema klubu i želji da se ponovo obuče dres Crvene zvezde i Partizana navijači bi trebalo da bace u vodu jer profesionalci koji su do pre samo nekoliko meseci imali unosne ugovore u Zenitu odnosno Dinamu iz Moskve sigurno nisu spremni da u Srbiji igraju za neredovnu crkavicu kakva se nudi na Topčiderskom brdu.

"Neću nikoga da zavlačim ili da mene neko čeka previše. Videću, sutra je novi dan" poručio je Luković.

Zimus i prošlog leta ovaj isti momak je jasno stavio do znanja svima u Zvezdi da želi da odradi još jedan unosan ugovor što se u svakoj novoj izjavi može prepoznati u barem po jednoj rečenici Aleksandra Lukovića.

Zbog toga, verujemo da će bivši reprezentativac ovoga leta poći istim putem kao nedavno Marko Lomić i da će se saga o povratku u Zvezdu konačno završiti onom dobro poznatom:

- Ponuda je bila takva da nije mogla da se odbije i ako se povratak nije poklopio sada ne znači da neće u skorije vreme -...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke