Maksimović: "Sledi bolji raspored, biće još dosta bodova"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 01.11.2016.
20:48
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Vezni fudbaler novosadske Vojvodine Novica Maksimović rekao je da ekipa nije zaslužila da bude poražena na gostovanju u Nišu ali da joj raspored ide na ruku i da će osvojiti još dosta bodova.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Superligaš iz Novog Sada pretrpeo je u nedelju treći ovosezonski poraz u domaćem šampionatu, pošto je na gostovanju niškom Radničkom kapitulirao sa igračem manje.

Novica Maksimović zaradio je drugu javnu opomenu pred odlazak na odmor što je u velikoj meri uticalo na dalji tok susreta, a vezni fudbaler Vojvodine tvrdi da novosadski crveno-beli nisu zaslužili poraz.

"Mislim da smo i sa igračem manje pokazali da smo kvalitetnija ekipa. Nažalost, rezultat je bio nepovoljan" rekao je Maksimović koji je u Nišu igrao pod injekcijama.

"U dogovoru sa lekarom Borkom Vukosavom, primio sam dve injekcije i zaigrao protiv Radničkog. Nažalost, zbog crvenog kartona koji sam dobio, neću moći da pomognem saigračima na utakmici protiv Radnika" dodao je Maksimović.

Nakon nedeljnog poraza Vojvodina je izgubila drugu poziciju na tabeli, ali se još uvek nalazi u trci za vodećom pozicijom koju drži Crvena zvezda.

"Partizan nas je sustigao na tabeli, ali do kraja prvog dela sezone, imamo još pet utakmica kod kuće i samo dve na gostovanju. Nama tek sad nailazi nešto bolji raspored i zato verujem da ćemo do kraja polusezone osvojiti još dosta bodova" istakao je Maksimović.

Utakmicu 15. kola domaćeg šampionata sa Radnikom novosadski sastav igra u petak (4. novembra) od 17 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke