Malaga želi supertalenta iz Jagodine!

Autor: Darko Mitrović
sreda 25.02.2015.
11:20
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Španska Malaga ozbiljno je zainteresovana za jednog od najtalentovanijih igrača Jagodine, koji je već na probi u Španiji.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Jagodinski superligaš je na svom zvaničnom sajtu potvrdio da je španska Malaga zainteresovana za kadetskog reprezentativca naše zemlje i talentovanog fudbalera Jagodine Marka Bačanina.

Prema informacijama iz Jagodine, 16-godišnji Bačanin će od 23. do 28. februara biti u kampu Malage, a potom se vraća da nastavi  takmičenje tokom prolećne sezone.

Međutim, Jagodina ima još talentovanih igrača u svom omladinskom pogonu, koji su takođe privukli interesovanje inostranih klubova.

Klub je potvrdio da su na meti španskih i italijanskih klubova i Nemanja Milošević (1996) i Igor Ivanović (1997) koji su već prebačeni u prvi tim Jagodine i tokom proleća očekuje se i  njihov odlazak na probu u neki od inostranih klubova.

''Ovo intreresovanje evropskih klubova za naše igrače pokazuje da se u našem klubu dobro radi, te da možemo opstati u ovim teškim vremenima'', rekao je Srđan Lukić, zamenik direktora Omladinskog pogona.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke