Mančester siti i Zvezda - Sledi dogovor, srpski šampion dobija veliko pojačanje?

Autor: Darko Mitrović
subota 30.05.2020.
17:23
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Kako se bliži kraj sezone, sve češće se priča o ovom transferu.

fkcukaricki.com
fkcukaricki.com

Povezane vesti

Direktor omladinske škole Čukaričkog i bivši kapiten Čukaričkog Igor Matić gostovao je ovog popodneva na TV Arena Sport i tom prilikom je jedna od tema razgovora bio i potencijalni transfer mladog napadača Slobodana Tedića u Crvenu zvezdu.

Znate već da je njegov ugovor zimus otkupio Mančester siti od Čukaričkog, ali je Tedić ostao na pozajmici na Banovom brdu.

Pozajmica ističe krajem juna, a šta sledi posle?

Po svemu sudeći, Tedića čeka još jedna pozajmica, a Crvena zvezda navodno želi da to iskoristi i dovede 20-godišnjeg golgetera u svoje redove na pozajmicu iz Mančester sitija.

U sezoni koja se bliži kraju, Tedić je u dresu Čukaričkog odigrao 31 meč, postigao 11 golova, uz dve asistencije.

''Mi kao klub nismo upleteni. Tedić je na pozajmici u Čukaričkom do leta. Od leta ide u Mančester siti verovatno je to dogovor između dva kluba.

'Teda' ima kvalitet da igra u jednom velikom klubu i ako ode u Zvezdu, uveren sam da će da pruža dobre partije. Opet kažem, to je neki dogovor između dva kluba - Mančester sitija i Crvene zvezde'', izjavio je Matić, koji je prokomentarisao i Zvezdinu osvojenu šampionsku titulu.
-
Baner 6

''Zasluženo su osvojili titulu, imaju ogroman roster, čak 22 igrača podjednakih kvaliteta, bili su ubedljivi cele sezone i ja im ovom pilikom čestitam. Igrali su dobro cele sezone, ušli u Ligu šampiona i bili ubedljivi u ovoj našoj ligi'', objašnjava Matić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Old_school
Saturday, 30.05.2020
17:56

Ovo je cist debilizam. Dovesti igraca na pozajmicu, da ga rqzvijas za drugi klub. Ok da je to igrac koji ima iskustva pa da je odmah pojacanje, vec decko koji je potencijal. Da je na 2 godine, pa aj.