Marić: "Bližimo se ključnim odlukama"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 04.02.2015.
14:22
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Trener FK Vojvodina Zoran Marić rekao je da će predstojeće kontrolne utakmice biti jako važne po pitanju odabira tima koji će krenuti u borbu za bodove na startu prolećnog dela sezone.

fkvojvodina.rs/Ognjen Ademovski
fkvojvodina.rs/Ognjen Ademovski

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine ušli su u završnu fazu priprema za prolećni deo sezone u Jelen Superligi a sreda je bila rezervisana za uvežbavanje završnice.

Takmičarski duh bio je primetan na današnjem treningu a članovi stručnog štaba bili su jako zadovoljni onim što su igrači i golmani prikazivali na terenu.

Crveno-bele u četvrtak očekuju dve kontrolne utakmice protiv kluboa iz Slovačke a trener Zoran Marić tvrdi da već sa počinje borba za mesto u timu.

"Nalazimo se u fazi donošenja ključnih odluka vezanih za sastav prve ekipe, a dueli sa slovačkim timovima, uprkos izostancima pojedinih igrača, pomoći će nam u sagledavanju mogućnosti svakog pojedinca" kaže Zoran Marić.

Stručni štab novosadskog superligaša i dalje ne može da računa na Stefana Nikolića i Slobodana Novakovića ali svi ostali igrači konkurišu za sutrašnje duele koji se igraju od 14, odnosno 17 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke