Marin "i tužan i srećan", promena na klupi sve govori!

Autor: Beta Beta
utorak 24.12.2019.
14:49
Izvor: Beta

Navijači Crvene zvezde ne treba da brinu, sudeći po kapitenu kluba.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Kapiten fudbalskog kluba Crvena zvezda Marko Marin izjavio je danas da je ekipa tužna odlaskom trenera Vladana Milojevića, ali i srećna zbog dolaska Dejana Stankovića.

"Želeo bih da zahvalim Milojeviću i celom stručnom štabu za sve što su uradili za klub, ekipu i mene u periodu dok smo sarađivali u Crvenoj zvezdi. Bila je to sezona i po velikih uspeha i zadovoljstava koje smo doneli navijačima. Saradnja je bila na vrhunskom nivou i svi smo bili tužni kada smo saznali da Milojević neće više biti u klubu. Isto važi i za članove stručnog štaba, koji su vredno radili sa nama, kako bi Zvezda ostvarivala uspehe i pobeđivala", rekao je Marin za sajt kluba.

Vladan Milojević je posle dve i po godine napustio mesto trenera Crvene zvezde.

Zvezda je sa njim osvojila dve titule šampiona Srbije, tri puta igrala grupnu fazu evropskih takmičenja, a bila je i u šesnaestini finala Lige Evropa.

Marin je kazao da mu je posebno zadovoljstvo što će Milojevića zameniti Stanković.

"Čovek koji je legenda kluba i o kome ne treba trošiti reči. Verujem da će fudbalske kvalitete koje je decenijama pokazivao pretočiti u trenerske, a mi ćemo dati sve od sebe da ga na pravi način ispratimo u svim zamislima. Kao kapiten, učiniću sve da mu budem produžena ruka na terenu. Verujem da nas čekaju novi uspesi i pobede sa Dejanom Stankovićem na klupi", kazao je Marin.

On je naveo da je ispratio način na koji je došlo do promene trenera i da je retkost da stari dočeka novog, a da to govori o stabilnom radu i veličini kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 24.12.2019
17:31

I ja sam tuzan sto je otisaoMilojevic, ali za dolazak Stankovica je prerano da bih se veselio.

avatar
Dorotej
Tuesday, 24.12.2019
20:58

Milojević je počeo da gubi konce u vođenju. Po igri njegova Zvezda više nije bila prava Zvezda. Povukao se i ostao nedorečen kao trener uprkos velikim uspesima. Može Stanković da bude dobro rešenje. Ja sam optimista.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 26.12.2019
13:38

Raaano, raaano, rano je za tugu, za srecu kasno je...

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 24.12.2019
21:28

Tacno je, Stankovic moze da bude bum prvenstva, ali ne zelim prerano da govorim bilo sta, cekam da ga vidim na delu.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 24.12.2019
17:00

I mi smo tuzni sto vas je Supermiloja napustio, ali nikome nije jasno zasto. Ako neko moze da mi objasni zasto bi napustio klub sa budzetom od 60M evra kome se gradi stadion od 200M evra i jos pomocni stadion sa sportski gradom od ko zna koliko miliona evra, klub koji mu je ulozio 30M evra u tim i ponudio godisnje samo za platu 1M evra bez premija, doveli mu sve sto je trazio, a neke i sto nije, kvalifikacije za LS zagarantovane i samo treba uci u LS sa tim parama. Medjutim i ja sam srecan sto je Stankovic procitao sa papira svoj strucni stab od 3, 4 imena, sto nije mogao da zapamti imena svojih saradnika u strucnom stabu, mnogo sam srecan zbog toga. Her Marko, bar nam ti ostani.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 24.12.2019
17:32

Zamisli ljepi da ti volis vas, a ugoslovenski fudbalski klub partizan koliko mrzis Srbiju i Zvezdu, ali samo nastavi jer mnogo si nam talican.

avatar
Stefan Lazović
Tuesday, 24.12.2019
17:51

Kad bi malo izasao napolje medju ljude, mozda bi ti se kazalo samo.