"Marin rekao svoje, na potezu je Terzić!" (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 28.11.2018.
23:04
Izvor: Sportske.net

Neuporedivi su komentari navijača Crvene zvezde nakon večerašnje utakmice sa onima koji su se mogli pročitati posle gostovanja u Parizu i Liverpulu.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Poslednje gostovanje Crvene zvezde u grupnoj fazi Lige šampiona po ishodu se nije razlikovalo u odnosu na prethodna dva, pošto je tim Vladana Milojevića i Napulj napustio bez osvojenog boda.

Napoli je slavio rezultatom 3:1 i tako naneo šampionu Srbije treći poraz u Ligi šampiona, ali navijači večerašnju utakmicu na "San Paolu" doživeljavaju potpuno drugačije u odnosu na prethodna dva meča na strani.

Pristalice Crvene zvezde oduševila je partija Marka Marina, ali i pristup čitavog tima u drugom poluvremenu, odnosno u poslednjih trideset minuta igre.

Otuda ne čude komentari u kojima pljušte čestitke na račun Marka Marina i njegovih saigrača, a evo koje smo tvitove večeras izdvojili.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vlada Mutavi
Thursday, 29.11.2018
12:51

Nesporno da su Marin, Ben i Borjan daleko iznad ne samo svih drugih igraca u zvezdi, vec i u nasoj ligi i da bi komotno mogli da igraju u klubovima koja imaju zvucna imena i bogatu fudbalsku istoriju, ali budimo realni bar sto se utakmice u Napulju tiče, da je Zvezda "zaigrala" onda kad su napolitanci zadovoljni rezultatom "smanjili gas" u nameri da utakmicu mirno privedu kraju i saćuvaju se za mnogo jače utakmice koje ih čekaju u seriji A.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 29.11.2018
11:27

protiv kakvog Napiloja smo igrali i sa nekompletnim timom dobro smo se i drzali. Marko Marin jeste mali rastom, ali je veliki tehnicar.

avatar
Mads87
Thursday, 29.11.2018
00:46

U Napulj Juventus kad ide nije siguran sta ce biti tako da ne postoji negativan komentar za vecerasnju utakmicu. Bravo momci sa svima mozete da igrate

avatar
Nikola RED_DEVIL
Thursday, 29.11.2018
00:26

Ponos! Moraju ovi igraci da se zadrze pod hitno

avatar
Dr fudbala Miloje
Thursday, 29.11.2018
00:14

Марин је класа од играча.

avatar
Südkurve München
Thursday, 29.11.2018
00:10

Marin visemilionska plata po sezoni !!!!!