Markec ljut kao ris: "Treba li da okačimo kopačke o klin"?

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 02.02.2021.
15:10
Izvor: Sportske.net

Bivši reprezentativac bez dlake na jeziku.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Lazar Marković ljut je na srpske medije koji su već sada proglasili Crvenu zvezdu za novog-starog šampiona Srbije.

Nekadašnjem reprezentativcu Srbije i povratniku u naš fudbal nije se dopalo što je Partizan unapred otpisan iz šampionske trke.

"Kako smo se vratili u Beograd, čitamo u svim medijima, od portala do štampanih, kako nas već svrstavaju u takmičenje „Lige konferencije“ i kako večiti rival, i da se igra još stotinu kola, ne može da izgubi prvo mesto, što automatski znači da nam neko već na startu polusezone osporava borbu za titulu", rekao je Marković, a prenosi Telegraf.

Zatim je postavio suštinsko pitanje.

"Ako nam to neko kaže četiri meseca pre kraja sezone, s pravom se pitamo koju poruku nam šalju i treba li da okačimo kopačke o klin ili da prihvatimo da titulu uzeti ne možemo?!", zapitao se bivši internacionalac.

Zatim je replicirao onima koji misle da je Zvezda nedodirljiva na vrhu.

"Naša poruka je: Mi se borimo do kraja! Ovde smo jer nam je klub iznad svega, volimo i verujemo u Partizan i volimo fudbal! Naš borba traje do poslednjeg kola, na svakom stadionu i protiv svakog kluba u ligi. Da li ćemo uspeti – ne znamo. Ali znamo da ćemo se boriti do poslednjeg dana!"

Podsetimo, crveno-beli su u poslednje tri sezone suvereni šampioni Srbije, a sudeći po bodovnom stanju na kraju jesenjeg dela prvenstva male su šanse da će propustiti priliku da to i četvrti put učine.

Partizan na polovini sezone zaostaje devet bodova za večitim rivalom i na proleće će im biti potrebno mnogo faktora kako bi svrgli komšije sa "Marakane".

Crno-beli su poslednji put bili šampioni u sezoni 2016/2017 pod vođstvom Marka Nikolića, koja je većim delom protekla u senci Zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Wednesday, 03.02.2021
17:32

О чему прича овај што потајно за Звезду навија? Шта је он то читао? Ја ових дана не прочитах баш ниједну вест о тој тематици.

avatar
Delije Sever 021
Wednesday, 03.02.2021
01:48

P. S. Kada bi se vodili time cime pricas, vama bi pola te jadne istorije bilo pobrisano, no koliko ste tuzni mozda bi to bio i pus za vas. Jel doslo pojacanje iz prve ige srbije, koja cena? 15.000 dinara cujem platiste ga, u 5 rata?

avatar
Delije Sever 021
Wednesday, 03.02.2021
01:43

U ligubsampiona direktno?

avatar
Delije Sever 021
Wednesday, 03.02.2021
01:43

Ajde sta se nerviras, pa i interkuler kup taj sto bi ste igrali ako zadrzite drugo mesto uopste a to direktno zavisi od sudija, nije losa stvar. Sta si hteo, gazda ti dovodi"pojacanje" iz Prve lige Srbije i ti hoces da igras KVALIFIKACIJE za igu sampiona? Ma ne ide 😊 Ali sta vas briga, ima kesa, rece Ica Ivica da ste skroz qool

avatar
KING OF THE JUNGLE♢⭐♢⭐♢⭐
Tuesday, 02.02.2021
19:09

Partizan kao 13. uzastopni šampion Srbije je najveći favorit da osvoji i 14. uzastopnu titulu! zvezdine će biti obrisane kao gumicom kad za to dođe vreme i biće poslata tamo gde joj je mesto.