Marko Nikolić otkrio, evo gde je pregovarao o povratku u Partizan! I to nije sve...

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.03.2019.
21:59
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Ovo je tek da zaintrigira gledaoce, šta ćemo još čuti u petak?

Epa/Georgia Panagopoulou
Epa/Georgia Panagopoulou

Povezane vesti

Poslednji trener pod čijim je vođstvom ekipa Partizana osvojila titulu prvaka države je Marko Nikolić, koji je to učinio pre dve godine.

Od tada, na mestu šefa struke Partizana ređali su se Miroslav Đukić, Zoran Mirković, privremeno i Žarko Lazetić, a od sutra će na toj poziciji biti i Savo Milošević, debitant u ulozi šefa struke.

Ipak, pre iznenađujućeg Miloševićevog izbora, prvi čovek Partizana Milorad Vučelić pregovarao je i sa Ilijom Stolicom, a bilo je ozbiljnih kontakata i sa Markom Nikolićem u vezi njegovog potencijalnog povratka u Humsku.

Nikolić je to potvrdio u emisiji ''Teme do Arene'', koja će se tek emitovati u petak na TV ''Arena Sport'', ali nešto je iz tog razgovora sa njim već otkriveno u najavi ove emisije.

''Bilo je nekih kontakata, naravno. Jasno mi je to, nije to problem, ne plašim se ja tog trenutnog stanja u Partizanu. Iskren da budem, nije bilo mnogo bolje ni kada sam prošli put dolazio.

Napravili smo jedan sastanak, sada mogu i da otkrijem, u Segedinu, na pola puta, standardno'', otkrio je Nikolić, koji od odlaska iz Partizana vodi ekipu MOL Vidija, sa kojom je prošle sezone osvojio titulu, a jesenas se plasirao i u Ligu Evrope.

Usledilo je i pitanje kada bismo mogli da očekujemo njegov povratak na klupu Partizana i ima li uopšte tu želju.

''Hoću, ali sigurno ne kad budem imao 65 godina. Dok budem u naponu snage...'', naglasio je Nikolić.

Celu emisiju moći ćete da pogledate u petak od 22:20h na TV ''Arena Sport 1''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pipo Inzagi
Wednesday, 27.03.2019
23:23

Hahahahaha on se ne plaši,pa ti si pobegao iz partizana posle titule jer znaš kako si je osvojio i znao si da se to neće ponoviti naredne a i mnogo sledećih godina....nisi se vratio sad jer čekaš "bolje" vreme...

avatar
Peđa3
Wednesday, 27.03.2019
23:16