Menadžer objasnio zašto srpski fudbal neće propasti!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 16.11.2020.
16:00
Izvor: Sportske.net, 24sedam.rs

Iz ugla menadžera, ima nade za srpski fudbal.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Poznati srpski menadžer i nekadašnji sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović prokomentarisao je najnoviju situaciju u našem reprezentativnom fudbalu posle neuspeha ''A'' reprezentacije da se plasira na Evropsko prvenstvo.

I dok mnogi sumnjiičavo vrte glavom na pitanje kakva je budućnost srpskog fudbala, on je uveren da naš fudbal neće propasti.

''Nećemo propasti zato što imamo na desetine supertalentovanih dečaka! Žao mi je samo što ćemo im ovim neuspesima otežati put, a realno nismo morali da dođemo u ovu situaciju'', rekao je Stojadinović u razgovoru za portal ''24sedam.rs''.

Međutim, ono što mu izgleda nije baš najjasnije u celoj priči jeste zbog čega već sada traju najave promene na klupi ''Orlova''.

''Doveli smo sebe u tešku situaciju. Pogledajte, piše se da Tumbaković odlazi i šta onda čeka njegovog naslednika?

Utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo odmah u martu, bez šanse da se pre toga odigra makar jedna prijateljska utakmica na kojoj bi se selektor i igrači upoznali.

Odmah kreće takmičenje u kome moraš da završiš kao prvi da bi se kvalifikovao na SP 2022. Kakve su šanse za to, posebno iz ove perspektive poraženog tima u baražu! Ako budemo drugi opet moramo u baraž, a već znamo koliko je to jednostavan posao'', objasnio je Stojadinović.
-
Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Monday, 16.11.2020
17:11

U našem fudbalu jedino menadžeri znaju svoj posao. Kada se vide cene po kojima su igrači iz reprezenatcije prodani i šta pružaju na terenu, je jasno da su menadžeri stvarno sposobni ljudi. Imaju svoje veze u savezu, guraju svoje štićenike, dele provizije, u dosluhu su sa novinarima koji spinuju za njih tako da su ti ljudi majstori svog posla. A i njima može da "smrkne", jer kad pogledamo zadnje domaće transfere, naši fudbaleri ne mogu da dostignu 1 mio EUR, čast izuzecima (mali Fića Stevanović).