"Mesi iz Salenta" i Zvezda? Ovo je ponuda koja je poslata iz Ljutice Bogdana i veoma je ozbiljna!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 16.01.2021.
18:39
Izvor: Sportske.net

Jaka ponuda otišla iz Ljutice Bogdana u Italiju.

EPA-EFE/ABBONDANZA SCURO LEZZI
EPA-EFE/ABBONDANZA SCURO LEZZI

Povezane vesti

Fudbaler koji je 1992. godište i koji je konačno sazreo u potpunosti, Filipo Falko, mogao bi da pojača redove Crvene zvezde, o čemu su danas pisali i na italijanskim portalima, posebno čuveni novinar Đanluka Di Marcio. 

On je napomenuo da postoji interesovanje velikog broja klubova iz Serije A, ali da je Zvezda za sada najkonkretnija, kao i da je poslala ponudu na adresu Lećea. 

Koliko Zvezda nudi?

Oko milion evra je ponuđeno Lećeu za usluge ovog fudbalera, dakle, čist transfer žele u redovima aktuelnog prvaka Srbije i učesnika šesnaestine finala Lige Evrope, nikakve pozajmice neće dolaziti u obzir. 

Di Marcio ističe i da Leće želi da zaradi više od milion, tačnije 1,5 miliona evra, pa je, makar za sada, ofanzivni vezista daleko od Crvene zvezde. 

No, sačekajmo da vidimo dokle je Zvezda spremna da ide.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 17.01.2021
17:45

Ako je preskup onda je bolje da ga ne dovodite jer takvih vec imamo previse.

avatar
ddr16
Saturday, 16.01.2021
21:16

edera je kocka i neko ko je u silaznoj putanji pa je jeftinija opcija,bakajoko je isto kocka jer je klinac sa malo ozbiljnog fudbala,dok je falko jedini ozbiljan i dokazan igrac,za nase uslove bi bio odlicno pojacanje i sto se mene tice treba se okrenuti iskljucivo njemu dok god je to moguce,a edera i slicni da budu rezervne opcije