Metalac jači pred nastavak sezone, stiže reprezentativac!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 04.01.2021.
19:27
Izvor: Sportske.net

Posle dobrog iskustva sa Prestižom Mbonguom superligaš doveo još jednog fudbalera sa afričkog tla.

fkmetalac.rs
fkmetalac.rs

Povezane vesti

Metalac je završio veoma uspešnu kalendarsku 2020. godinu, ekipa iz Gornjeg Milanovca nalazi se na 12. mestu Superlige Srbije sa realnim šansama da opstane u eliti.

Zbog toga i stiže zanimljivo pojačanje, u pitanju je reprezentativac Konga Beverli Makanga.

Vezista ima 20 godina i stiže iz američke univerzitetske lige, tačnije ekipe San Dijego Lojala, pa bi on trebalo da se pojavi na prozivci trenera Žarka Lazetića zakazanoj 8. januara.

"Imamo sjajno iskustvo sa Mbongu Prestižom, za kojeg je već zainteresovano nekoliko reprezentativnih klubova. Pratili smo Makangilu i već s prvim radnim danom biće na oku struke i sportskog sektora. Posle Stefana Cvetkovića iz Grafičara i reprezentativca Konga, imamo u planu još dva ozbiljna pojačanja sa domaćih terena i tu bi trebalo da bude zaključena naša aktivnost u zimskoj pojaci. Metalac postaje prepoznatljiv klub na širem području", kazao je sportski direktor Metalca Bojan Leontijević, prenosi Sport klub.

 Ekipu je za sada napustio samo Miloš Vranjanin, novi član Rige, a očekuje se da još nekoliko fudbalera dobije zeleno svetlo za odlazak u zimskim danima.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke