Milanović još ne bi o "evropskom Radu"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 10.05.2015.
23:51
Izvor: Sportske.net

Strateg fudbalera Rada Milan Milanović sramežljivo je konstatovao da će njegova ekipa dati svoj maksimum do kraja prvenstva i da će tek nakon poslednjeg kola podvući račune i videti da li je ostvareni bodovni učinak dovoljan za plasman u Evropu.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Superligaš sa Banjice nastavio je u nedelju seriju sjajnih rezultata pošto je u okviru 27. kola savladao Jagodinu rezultatom 1:0. Nakon još jedne pobede "Građevinara" trener Milan Milanović nije imao zamerke.

"Odigrali smo borbeno, dali smo sve od sebe. U ritmu smo koji je prilično jak i danas smo dali sve od sebe. Odigrali smo dobro prvo poluvreme, u drugom je Jagodina krenula na izjednačenje i tu nam se otvorila prilika da preko kontranapada postignemo jop neki gol" rekao je Milanović.

Uprkos činjenici da je viđen samo jedan gol trener Rada rekao je da veruje da je publika zadovoljna napustila tribine stadiona "Kralj Petar I" u Crnotravskoj ulici.

"Bilo je dosta lepih prilika i lepe igre i verujem da je publika zadovoljna napustila stadion. Ja moram da budem zadovoljan igrom i zalaganjem, a Jagodini bih poželeo da osvoji još koji bod kako bi prebrinula pitanje opstanka" kazao je Milanović.

"Građevinari" su dvanaestom ovosezonskom pobedom dospeli na deobu petog mesta sa Novim Pazarom sa samo tri boda zaostatka u odnosu na četvrtoplasiranu Vojvodinu. To znači da će u poslednja tri kola Rad biti u prilici da se bori za izlazak u Evropu ali trener Milan Milanović još uvek ne gleda dalje od naredne utakmice.

"Što se nas tiče imamo još tri utakmice, a jedini cilj nam je da damo svoj maksimum na svakom sledećem meču. Ne želimo da prejudiciramo ništa, idemo od utakmice do utakmice" zaključio je Milan Milanović.

Prvu narednu utakmicu Rad igra u Novom Sadu protiv Vojvodine što znači da će dve ekipe u direktnom duelu odlučivati o tome ko će u poslednja dva kola ući bolje pozicioniran u borbi za mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke