Milanović: "Nije nam ovo trebalo"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 07.12.2014.
18:32
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Rada Milan Milanović izjavio je da ne može da bude zadovoljan načinom na koji su njegovi fudbaleri odigrali poslednju utakmicu u jesenjem delu sezone.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Rada porazom su se oprostili od jesenjeg dela sezone u Jelen Superligi pošto su danas na Vračaru izgubili od kruševačkog Napretka rezultatom 0:1 (0:1).

"Loše smo odigrali utakmicu, u prvoj sekundi je Napredak ušao u gol šansu i to je nedopustivo. Cirkus smo pravili u odbrani i momci su bili opušteni, bez trčanja, bez duela a gosti su sa centra pogodili prečku. Pravili smo dosta grešaka" rekao je nakon poraza trener Rada Milan Milanović.

Napredak je do pobedonosnog gola stigao preko Ibrahime Ndijaea u poslednjim trenucima prvog dela igre a "Građevinari" u nastavku nisu uspeli da stignu makar do boda.

"U drugom poluvremenu sve je bilo bolje, kao što obično igramo. Ali je bilo gotovo, uđe nervoza, teško ide i teško je promeniti stvari na terenu. Ponavljam drugo poluvreme je bilo mnogo bolje ali jedna šansa, druga i onda je sve teže" ističe Milanović.

Rad će na zimsku pauzu otići kao desetoplasirana ekipa na tabeli sa 16 osvojenih bodova. Takav učinak raduje trenera Milanovića ali ga ne zadovoljava jer veruje da je moglo mnogo bolje.

"U suštini, bili smo zadovoljni sa 16 bodova, na početku, da ne bi bili u zoni ispadanja ali kako se sve odvijalo nije nam trebala ovako loša utakmica na kraju polusezone. Nezadovoljan sam sa poslednjom utakmicom" zaključio je Milanović.

Prolećni deo sezone počinje krajem februara a fudbaleri Rada u 16. kolu dočekuju Novi Pazar na stadionu Obilića na Vračaru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke