Milanović zadovoljan sa tri boda iz dve utakmice

Autor: Beta Beta
subota 16.08.2014.
21:20
Izvor: Beta

Trener fudbalera Rada Milan Milanović izjavio je danas da je zadovoljan sa tri osvojena boda iz prve dve utakmice u Superligi Srbije.

fkrad.rs
fkrad.rs

Povezane vesti

Rad je danas na svom terenu posle preokreta pobedio Borac iz Čačka sa 2:1. Borac je poveo u 41. minutu preko Stefana Živkovića, a beoradski tim je do pobede došao golovima Nemanje Mihajlovića u 54. i Nikole Maraša u 69. minutu.

"Usled okolnosti oko registracije igrača mnogi potezi su bili iznuđeni, ali na kraju se sve isplatilo. Nadam se da ćemo u sledećem kolu biti kompletni i očekujem da nam se pridruže igrači koji su prošli pripreme. Sa tri boda iz dve utakmice sam zadovoljan", rekao je Milanović posle utakmice.

Rad je u prvom kolu poražen u Novom Pazaru rezultatom 1:0 a današnji trijumf doveo ih je u sredinu tabele.

"Utakmica je bila ravnopravna i teška kako smo i očekivali. Želeli smo da kao domaćini ostvarimo prvu pobedu u ovoj sezoni. Dobro smo 'stajali' na terenu prvih 35 minuta, onda nam je u više navrata pobedao Živković i bili smo kažnjeni. U drugom delu smo pojačali ritam, uozbiljili se i napadali, uspeli da izjednačimo a zatim i da pobedimo", dodao je Milanović.

U sledećem kolu Rad će kao gost igrati protiv Voždovca, a Borac u Čačku protiv Čukaričkog.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke