Miletić otvorio dušu, šta više ''ne može da se trpi'' i kako će Partizan rešiti sve vidljiviji problem?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 01.09.2019.
23:26
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Partizanov junak iz Norveške večeras progovorio o nečemu što mu sve više smeta u igri crno-belih.

Epa/Martin Divisek
Epa/Martin Divisek

Povezane vesti

Po svemu sudeći, prvenstvena pauza dobro će doći ekipi Partizana, koja ponovo počinje da pokazuje određene slabosti, uz sve veći zaostatak za Crvenom zvezdom u domaćoj Linglong Superligi.

Posle večerašnjeg remija sa TSC-om u Humskoj (1:1), trener Partizana Savo Milošević pomalo je iznenadio svojom, bar na prvi pogled obeshrabrujućom porukom navijačima, iako igračima nije imao mnogo toga javno da zameri.

Ali ako on večeras nije video razloga za ozbiljniiju kritiku, jeste bek crno-belih Nemanja Miletić, koji je u razgovoru sa novinarima bez zadrške progovorio o problemu u igri koji mu sve više smeta.

''Ne znam šta da kažem, nismo ni izašli na teren, a primili smo gol. Možda smo već i krenuli na odmor, jer posle ovog meča imamo slobodno tri dana. Neke stvari ne mogu više ovako, da se trpe. Moraće neki razgovori da se obave.

Konkretno mislim na sebičnost.

Ako je neki igrač u boljoj poziciji, ne može ovaj drugi da mu ne da loptu. Ok je da se desi jednom, ali da se desi pet puta - to je nedopustivo!

Ne sme da igra svako za sebe, mi smo Partizan. Imamo sada dve nedelje da to rešimo'', objasnio je Miletić, a prenosi ''Telegraf''.

Ako je već Miletić pokrenuo ovu temu, ne možemo a da se ne prisetimo i prošle sezone, kada je sebičnost takođe dolazila do izražaja, možda najviše kod Rikarda Gomeša, ali sada već bivši napadač Partzana je bio ubedljivo najbolji strelac crno-belih, pa su mu se takvi ispadi sebičnosti tokom igre s razlogom praštali i trpeli.

Ali, deluje da Partizan još uvek u aktuelnom sastavu nema igrača od koga bi moglo da se očekuje više od 20 golova u tekućoj sezoni, pa je i sebičnost u igri sve teže trpeti i iz tog razloga je ovakva Miletićeva reakcija i razumljiva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

21 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
pfc11
Monday, 02.09.2019
10:39

PA zar je bitno to da nam spic da 20 golova a da mi budemo treci u prvenstvo.U pravu si Mileticu vidio Sam protiv Molda imamo kontru 3 na 1 a Ozegovic uzeo da dribla.Mene ga vise nebi zaigrao a neznam sinoc sto ga Savo uvede.Ovaj Sadik je za njega izmislio fudbal I ako se mogao proslavit sinoc.Zao mi je sto Pavlovic I Stevanovic nisi usli u igru mi bi dobili utakmicu .

avatar
Vidicnemanja
Monday, 02.09.2019
18:33

Milosevic luta i nije u stanju da napravi homogeni tim.Recimo,Scekic je potrebniji timu od Zdjelara kad igra Natko.Kada menja Sadika,daleko opasniji napad ce biti kada Asano zauzme njegovo mesto a Stevanovic bude na krilu.Sumu mora da menja Pavlovic i jedino ostaje problem centarsuta sa desne strane sto trenutno zna da radi samo Lutovac.To znaci da on treba da igra u tandemu sa Sadikom a kad Sadik ne igra onda centarsutevi nisu toliko potrebni.Cak bi trebalo razmisliti da Lutovac u domacem sampionatu igra beka a Miletic stopera

avatar
Momcilo Stojanovic
Monday, 02.09.2019
10:02

Partizan ima brze napadače i dobru tranziciju,ali završni pas i sebičnost su toliko izraženi da to jednostavno ne sme da se toleriše.Juče je bilo,a i na ranijim utakmicama kontra 3 na 2, zatim 5 na 2 i neshvatljiva i sebična rešenja,nerezonski šutevi i zakasnela proigravanja.Tu nije kraj problemima,posle istrčalih kontri sporo i nesinhronizovano vraćanje u odbranu,gde neko uvek zaglavi i linije odbrane pucaju. Generalno ovo su stvari koje se mogu popraviti (jedan od lekova je klupa),za titulu nismo zreli,ali meni se ovakav Partizan,ovaj stil igre,naravno uz otklanjanje iznetih nedostataka ,dopada.

avatar
k.na.bicikli
Monday, 02.09.2019
09:27

Od svega mi nije jasno odakle nekim igracima toliki imunitet,kako to da ni jedan trener nije uspeo da zavede red..

avatar
Poznavalac
Monday, 02.09.2019
08:09

ovi nazovi kiksevi protiv tsc i napretka nisu nikakvo iznenadjenje jer ovaj i ovakav tim partizana nema kvalitet da pobedjuje u nizu..jedan raspali molde nismo mogli da nadigramo i o cemu pricamo,igra jad i beda..savo nista nije kriv,covek izvlaci maksimum ali jednostavno ima igrace koji su prosek i za nase uslove i onda ne cudi sto je radnicki bio ispred nas prosle godine ili sto ce ove godine jos neka ekipa osim zvezde biti ispred nas..Sve je to zahvaljujuci tzv.grobarima sa juga i vucelicu i kompaniji koji imaju njihovu podrsku..

avatar
Zika.Slika
Monday, 02.09.2019
07:47

misli se na Ozegovica ... ja da sam trener zadavio bih ga zbog toga sta je uradio u Norveskoj

avatar
Delije Sever 021
Monday, 02.09.2019
00:32

Ovo nije u redu. Trener ne zamera nista a igrac zamera... Izgleda ste vi u svlacionici prava slozna porodica i cveta vam harmonija i tako to.

avatar
Delije Sever 021
Monday, 02.09.2019
00:31

Kako mema, pa ovaj leteci japanac ima da narihta 40 komada... Za 20 godina pr9vedenih u parrizanu

avatar
Чарапан
Monday, 02.09.2019
00:23

Ožegović najsebičniji tip koga sam ikada gledao. U Norveškoj je pokazao ko je

avatar
REVØLT
Monday, 02.09.2019
00:09

Nemanja, nauci da centriras, trebace ti to nekad.

avatar
paok
Monday, 02.09.2019
01:31

Njegova pozicija je half a ne bek. Nije on kriv sto ga guraju na beka jer nisu u stanju da nadju igraca na toj poziciji vec 2 godine

avatar
REVØLT
Monday, 02.09.2019
23:01

Uvek je lutao izmedju te dve pozicije, a resenje za Partizan i njega je da predjemo na 3-4-1-2.

avatar
Gogi-11
Monday, 02.09.2019
16:51

Oa kao bek,je dosao do reorezentacije....

avatar
Grb partizana 1997?
Monday, 02.09.2019
00:05

Ovi su se raspali a prvenstvo tek pocelo. Sudeci po ovome atmosfera u svlacionici im je rasturena kao bugarska skupstina. Inace navijao sam za njih da udju u LE jer sam znao da cemo onda mnogo lako do titule. Nemaju oni kvalitet da igraju Evropu i domace prvenstvo, do nove godine razlika ce biti 20-tak bodova u korist Zvezde. Bice brukanja i u Evropi.

avatar
Mads87
Sunday, 01.09.2019
23:53

Bravo celavi.Pa to se u Partizanu vidi vec jedno 2 godine ta neverovatna sebicnost. Ali svaki ofanzivni igrac Partizana je sebican.P sadik je dao gol veceras jer je sebican a ne sigurno jer je toliko talentovan i dobar da je bio siguran da ce dati onakav gol

avatar
Realan_PFC
Monday, 02.09.2019
00:32

nije mislio na sadika siguran sam, vec na japanca beskorisnog ......... kao i ozegovic u prethodnoj tekmi u norveskoj u 2 slucaja kad treba da se resi utakmica i osigura prolazak

avatar
NecuZvaku
Sunday, 01.09.2019
23:32

Zavrsni minuti u Norveskoj cist primer ovoga o cemu covek prica