Miletić: "Sami sebe smo pobedili"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 15.04.2018.
14:11
Izvor: Sportske.net

Štoper crno-belih žali za porazom u derbiju ali ističe da ekipa mora da se okrene borbama koje slede.

Epa/Martin Divisek
Epa/Martin Divisek

Povezane vesti

Još uvek aktuelni šampion Srbije pretrpeo je u subotu poraz u 157. "večitom" derbiju čime se verovatno oprostio od titule.

Crvena zvezda je slavila sa 2:1 a štoper crno-belih Nemanja R. Miletić rekao je dan nakon meča da je Partizan sam sebe pobedio.

"Sami sebe smo pobedili. Nismo ušli u utakmicu kako treba i jednostavno smo svi igrali ispod nivoa, a prvo krećem od sebe. U drugom poluvremenu smo bili bolji, ali je već bilo kasno jer su nas presekla dva gola, a Zvezda je to znala da sačuva", rekao je Miletić.

Partizan šest kola pre kraja prvenstva ima devet bodova manje u odnosu na Crvenu zvezdu. Sledi i dvomeč sa Čukaričkim u Kupu.

"Još jednom kaźem, krivo  mi je, ali vreme ne mogu da vratim, a od kuknjave nema ništa! Koliko god da je teško, a teško je moramo se okrenuti ka Čukaričkom gde jurimo Kup Srbije!", zaključio je Miletić.

Fudbaleri Partizana danas su dobili slobodan dan, a u ponedeljak i utorak će raditi na pripremi prve utakmice polufinala Kupa Srbije sa Čukaričkim.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Miloš Stanković_fb
Monday, 16.04.2018
10:04

Pobedili sami sebe??? Covece nadigrali su nas, stvarali akcije za razliku od nase taktike ispucavanja lopte napred - pa sta bude!

avatar
magister
Monday, 16.04.2018
01:19

Mene zanima da li Partizanovi igrači vežbaju na treningu u odbrani igru u kojoj igrač blokira jedan deo terena kad je lopta kod protivnika i otvara drugi. Stojković je stajao na sred gola kad je Radonjić šutirao i naravno da nije mogao da odbrani, a Radonjić nije mogao da šutne u njegov levi ugao. Da se pomerio levo, što je bilo normalno, s lakoćom bi odbranio taj šut, a utakmica bi imala drugačiji tok.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Tuesday, 17.04.2018
14:01

Stojkovic je verovatno razmisljao o tome da lopta moze da prodje ispod ili kroz noge Vulicevica pa se tako i postavio, ali, isto tako je racunao i da ce ovaj (znati da treba) da izblokira sut jer ima iskustva, a ne da uradi isto ono sto je Vilotic kada je u Derbiju dopustio Kleu da da gol (isti teren-isto bunjiste, ista strana, mozda cak i slican raspored igraca) iako je u onoj poziciji mogao da uradi samo jednu stvar i da od toga bude nesto u toj akciji, a onaj mu je bas to omogucio isto kao i Vule sad ovom otpadniku...

avatar
djordja
Sunday, 15.04.2018
23:26

ni jednu utakmicu sa Djukom vi ne odigraste kako treba

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Sunday, 15.04.2018
21:54

Када немаш снаге да признаш супарнику да је био бољи, а ти реци да си сам себе победио!

avatar
Crveno boja ljubavi
Sunday, 15.04.2018
20:35

Pa logicno,nece sigurno reci da su kanta od ekipe,gde svi igraci skupa ne vrede 5m,da se vecini ne igra,doduse kome bi se igralo sa osrednjim igracima,gde su satro ambicije titula,a nemaju 2 regularne pobede u ligi.Takodje,jer nisu nasli inostrani angazman,a moraju uzeti koji euro,mora se od necega ziveti. Doveli Tosica ispodprosecnog igraca koji gnjavi loptu celu karijeru,dali mu milion po sezoni i ocekuju Ronalda 😃

avatar
poljskikupanjac
Sunday, 15.04.2018
19:26

Sani sebe pobedili pa nismo vam dali da predjete centar u prvom a u drugom nismo ni igrali pa ni tada nista niste uradili

avatar
NemanjaViidiic No1
Sunday, 15.04.2018
16:32

Odlican si bio juce samo tako nastavi,sami ste sebi dali golove jeste :D

avatar
trifun
Sunday, 15.04.2018
17:20

Znači slažeš se sa njim čim kažeš da je bio odličan.U prvom delu rečenice iznosiš pretpostavku a u drugom tvrdnju.Ima jedna oblast matematike ,ali to je za tebe misaona imenica, koja kaže,ako je prvi deo rečenice tačan onda je cela rečenica tačna.Kao primer se navodi sledeća rećenica.Ako je Srbija veća od Kine onda je Srbija najveća zemlja na svetu.Ti tvrdiš da je bio odličan , a mi Partizanovci da je kriv za drugi gol što i on sam potvrdjuje i što i potvrdjuje da smo skoro praktično sami sebi dali gol.Ali poznavajući tvoje zlobne komentare koje jedva skrpiš u jednu rečenicu čisto sumnjam da ćeš ti išta od ovoga svatiti.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Tuesday, 17.04.2018
13:56

I na kraju napises -svatiti-, a bas ti je bio ODLICAN komentar Hahaha Da li to o cemu pises ima neke veze sa tautologijom?

avatar
Princip123
Sunday, 15.04.2018
14:53

Niste vi sami sebe pobedili jer ko se imalo razume u fudbal i u igru naravno da već zna da su to klasične nameštaljke iz samog vrha.Pa nisu dzaba u upravi i kod vas i kod njih sve sami ljudi iz vlasti.Znači provaljeni ste odavno...

avatar
Consigliere 1927
Sunday, 15.04.2018
14:44

,,Sami sebe smo pobedili” je izjava decenije. Pa budi srecan sto nije bila 5ica druze. Sramno sudjenje i progledanje kroz prste igracima Partizana je bilo toliko ocigledno da nema sta da se prica. Na kraju jos Zvezda vise kartona od Partizana dobila, samo nas sakatite ali dzabe 2 klase smo bolji trenutno!

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Sunday, 15.04.2018
14:19

Nismo smeli da krenemo sa Markovicem (Mitrovic ili Ostojic), Jankovicem (Tosic) i Djerlekom (Suma), mozda cak ni sa Vulicevicem umesto kog si i ti mogao da igras, a klupa mi se nije dopala i zbog toga sto na njoj juce nije bilo Ilica i Jovanovica pa i Mitrovica (i(li) Ostojica) i Antonova. Kako ja ovo vidim, ovaj nas tim i nije toliko los ((ispod)prosecan za Evropu (citaj: Ligu Evrope jer ni jedni ni drugi (vise) nikada necemo videti LS) svakako jeste), a trener nije ni trener dok uprava ni prosla pored uprave nije, to su samo puki izvrsioci naloga i obmanjivaci, prodavci magle su cak i postena sorta za njih i bilo bi pogresno i uvredljivo nazivati ih tako jer su MNOGO gori i stetniji od obicnih skakavaca i siljokurana...

avatar
trifun
Wednesday, 18.04.2018
08:20

Pet zareza u kilometarskoj rečenici, reč mnogo sa velikim slovom ali te to ne sprečava da kritikuješ reč svatiti u mom komentaru.Shvataš?Kapiraš?

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Wednesday, 18.04.2018
17:28

Nije pet nego sedam i nije jedna recenica, ocigledno ne vidis tacku:-D Ako ti mislis da je normalno da neko napise -svatiti-, svaka ti cast Poz