Milijaš: "Moramo se što pre spremiti za Evropu"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 15.01.2018.
12:24
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Kapiten fudbalskog kluba Crvena zvezda Nenad Milijaš rekao je danas da prvi takmičarski meč nije daleko i da ekipa mora što bolje da se pripremi za ono što sledi.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde doputovali su u nedelju na Kipar gde će u narednih sedam dana raditi na sticanju fizičke spreme.

Jutros je odrađen drugi trening u Pafosu nakon kojeg je kapiten Nenad Milijaš govorio o značaju prvog dela priprema.

"Juče smo tek doputovali, imali smo uvodni laganiji treninig. Danas je već drugačije, trening je bio duži a i radilo se s loptom. Igračima je uvek lakše kada se radi s loptom. Suvi treninzi jesu teški, dugo traju, ali znamo zašta se spremamo. Niko nas ne pita da li nam prijaju ili ne, znamo i sami da su nam ti treninzi potrebni za kasnije. To je normalno, svake pripreme su teške. Fokusirani smo na treninge, ne razmišljamo o utakmicama već samo o sticanju fizičke pripreme. Jesmo tek na početku, ali ne traju dugo i moramo se što pre spremiti za Evropu", kazao je Milijaš.

Zamerki na terene i vreme u Pafosu nema, uslovi za rad su odlični, a na iskusnijima je da omladincima olakšaju pripreme sa prvim timom.

"Ovo su njihove prve pripreme i sa te strane im je i najteže, malo su uplašeni. Ali, fini su i vredni. Mi smo tu da im pomognemo koliko možemo, ovde je teže nego u omladincima gde su oni glavni, oni koji vode. Ovde moraju da pomažu, da nose stvari, ali svi smo prošli kroz to", rekao je Milijaš.

Fudbaleri Crvene zvezde boraviće na Kipru do kraja nedelje, a potom ih čeka povratak u Beograd i pakovanje kofera pred odlazak u Antaliju na centralni deo priprema.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Che Wolfasin
Monday, 15.01.2018
18:46

Ti si uvek spreman= šetkanje po terenu, super pas i centaršut, šut kako kad ali upali.

avatar
Dr fudbala Miloje
Monday, 15.01.2018
15:38

Нема никаквог морања. Све ово што сте урадили у Европи је ван сваког очекивања. Сад само опуштено и уживајте у фудбалу.

avatar
Pixi G0L iz kornera
Monday, 15.01.2018
13:58

Hocemo da gledamo evropsko prolece evropske Zvezde.