Milijaš obavio razgovore, ovo je konačna odluka!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 13.06.2018.
22:33
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Veteran iz redova aktuelnog šampiona Srbije doneo konačnu odluku po pitanju nastavka karijere.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde okupili su se u ponedeljak na stadionu "Rajko Mitić" i počeli pripreme za novu sezonu, ali na spisku imena koje je trener Milojević prozvao nije bilo Nenada Milijaša.

Kako je početkom nedelje objašnjeno, kapiten je dobio produženi odmor, ali je danas stigao na "Marakanu" gde je, prema saznanjima portala "Mondo", razgovarao sa trenerom Milojevićem i klupskim čelnicima o svom daljem statusu.

Pomenuti izvor navodi da je Nenad Milijaš u dogovoru sa trenerom Milijašem i klupskim čelnicima doneo odluku da produži ugovor sa Crvenom zvezdom na još godinu dana!

To znači da će odluka o "penziji" sačekati još neko vreme i da će Nenad Milijaš, poput Saše Ilića u Partizanu, odigrati još jednu sezonu za voljeni klub.

Nenad Milijaš ima četiri šampionske titule sa Zvezdom i dva osvojena Kupa, a u narednoj sezoni pokušaće da se okiti "duplom krunom" i da sa crveno-belima napadne plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Ekspedicija Crvene zvezde sutra putuje na Zlatibor gde će biti odrađen bazični deo priprema za nastupajuću sezonu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanja VidiiiiicNo1
Wednesday, 13.06.2018
23:30
avatar
Wednesday, 13.06.2018
23:17

Pa posle ovolikih masovnih odlazaka iz kluba, mora ostati jer nema ko igrati. Ne sviđa mi se nikako kako posluje klub što se tiče odlazaka. Prodali su 2 talentovana igrača za male pare, a sledeće godine su mogli uzeti bar 3-4 puta više. Prodali su Frinponga za smešnu cifru koji je bio rezerva i sasvim dobro obavljao posao što se tiče naše lige i slabijih protivnika. Donald i Le Talek odoše za džabe umesto da su na vreme rešili pitanje ugovora sa njima i naplatili koliko toliko njihove transfere. I šta će biti sa Joveljićem koji je vanserijski talenat i biser kakav ne postoji na ovim prostorima?