Miloja opet pitali o Olimpijakosu, ovo je njegov najnoviji odgovor

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 09.04.2018.
18:25
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Diplomatski ili dovoljno jasan?

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Nedavno su grčki mediji maltene kao gotovu stvar plasirali vest da će se trener Crvene zvezde Vladan Milojević na leto preseliti na klupu Olimpijakosa, pominjali su čak i finansijske detalje, ali je sa ''Marakane'' to ekspresno demantovano.

Ipak, prostor za određene spekulacije i dalje postoji, dok Milojević i uprava crveno-belih ne postignu definitivan dogovor o nastavku saradnje, što bi trebalo da se dogodi do kraja tekuće sezone.

A do tada, Milojević je u prazničnom intervjuu za ''Blic'' ponovo upitan o navodnoj ponudi iz Pireja.

''Fudbal je šou-biznis, piše se svašta. Negde ima istine, a negde ne. Uvek sam poštovao dogovor koji postignem sa nekim. Ja sam trener Crvene zvezde. A trenerski posao je nepredvidiv. U suštini - obnavljamo ugovor posle svakog meča. Ovo je hleb sa sedam kora, zato ga i volim'', objašnjava Milojević.

Ono što će se još više dopasti navijačima Crvene zvezde jeste i Milojevićev stav kada je u pitanju novac, s obzirom da bi crveno-beli teško mogli da finansijski pariraju nekim eventualnim ponudama iuz inostranstva.

''Ne pravim planove, ne sledim snove, već biram put. Ja sam bogat čovek jer imam divnu porodicu, prijatelje, svog duhovnog oca. Na novac gledam površno. Ne morališem, ali on kod mene nije presudan, štaviše. Ljudi su ovde, nažalost, zamenili teze. Vrednosti su poremećene. Valjda će se i to promeniti'', istakao je Milojević.

Iako kaže da ne pravi planove, jednu veliku želju ima i nada se da će mu se ta želja u nastavku karijere i ispuniti.

''Kruna karijere svakog trenera je da bude selektor reprezentacije svoje države. To je tačka na disertaciju'', poručuje Milojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G0L iz kornera
Tuesday, 10.04.2018
13:20

Kakva ljudina, kakav Gospodin je ovaj nas Miloje buduci Selektor Reprezentacije Srbije.

avatar
JAKOBREEE
Tuesday, 10.04.2018
07:41

Kao Partizanovac potpisujem, retko inteligentan i pametan moderan covek. Svaka cast.

avatar
indija durot
Monday, 09.04.2018
18:43

Gospodin covek.