Miloje jedva čeka!

Autor: Beta Beta
četvrtak 29.08.2019.
22:44
Izvor: Beta

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas grupa koju su crveno-beli izvukli u Ligi šampiona nije ni najlakša ni najteža i istakao da njegova ekipa već pokazala da ume da igra evropske utakmice i da veruje da će i ove godine na pravi n

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas grupa koju su crveno-beli izvukli u Ligi šampiona nije ni najlakša ni najteža i istakao da njegova ekipa već pokazala da ume da igra evropske utakmice i da veruje da će i ove godine na pravi način predstaviti klub i zemlju.

"Na ovom nivou takmičenja nema lakih protivnika, 32 vrhunska tima našla su se ove godine, kao i svake prethodne, u grupnoj fazi. Na žrebu smo izvukli grupu za koju možemo reći da nije ni najlakša, a ni najteža. Svakako su u pitanju jaki timovi, ali pokazali smo već da znamo da igramo utakmice u Evropi i verujem da ćemo se nositi sa ovim protivnicima", rekao je Milojević za klupski sajt.

Crvena zvezda će u Ligi šampiona igrati u Grupi B sa Bajernom iz Minhena, Totenhemom i Olimpijakosom.

"Stekli smo važno iskustvo u Evropi u prethodne dve sezone. Ova generacija je krenula od Lige Evrope i došla do Lige šampiona. Sada smo opet u najjačem evropskom takmičenju i sve ono što smo doživeli do sada će nam mnogo značiti", rekao je Milojević.

"Prošle sezone smo bili u grupi koju su svi nazivali 'grupa smrti', ali smo pokazali da možemo da osvojimo bodove i da nikom nije lako sa Crvenom zvezdom. Zbog toga verujem da ćemo i ove godine na pravi način predstaviti našu klub i zemlju", dodao je trener Zvezde.

On je istakao da su velika snaga Zvezde njeni navijači koji su, kako je rekao, pokazali da su zaista 12. igrač.

"Evropski timovi koji dolaze na Marakanu imali su priliku da osete kakva je ovde atmosfera. Nikome nije lako da igra pred sjajnim Delijama. Srećan sam što će Srbija i navijači Crvene zvezde uživati u tri fantastične fudbalske predstave. Publika će imati prilike da prati odmeravanje snaga sa velikim evropskim ekipama, a verujem da će posebna 'poslastica' za zvezdaše biti utakmica sa bratskim Olimpijakosom", zaključio je Milojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke