Miloje nije mogao na konferenciju, ali se obratio medijima: "Sve bih strance zamenio..."

Autor: Beta Beta
nedelja 22.09.2019.
21:47
Izvor: Beta

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je večeras probao da iznenadi Partizan sa novom formacijom i istakao da nije lepo i prijatno zbog poraza od "večitog" rivala.

Beta/AP Photo/Matthias Schrader
Beta/AP Photo/Matthias Schrader

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je večeras probao da iznenadi Partizan sa novom formacijom i istakao da nije lepo i prijatno zbog poraza od "večitog" rivala.

"Probali smo da iznenadimo Partizan sa drugačijom fomacijom, da kontrolišemo prostor i loptu. Bilo je par segmenata kada smo radili dobre stvari i ono što smo želeli, ali onda ne centriramo kako treba... Ja sam najodgovorniji", rekao je Milojević novinarima posle utakmice. 

Crvena zvezda je poražena u gostima od Partizana sa 0:2, u devetom kolu Super lige Srbije. 

Milojević nije mogao da se obrati novinarima sa uobičajenog mesta, pošto mu nije bio omogućen prolaz kroz dvorište stadiona u Humskoj. Po završetku utakmice novinari su morali da prolaze atletskom stazom do Kluba sportista na konferenciju, a tu je morao da prodje i Milojević, pored jedne od frakcije navijača Partizana zadržane posle utakmice. 

Milojević se novinarima naknadno obratio ispred svlačionice. 

"Nije lepo i prijatno kada izgubite derbi, borbu za prestiž. Profesionalci smo i moraćemo što pre ovo da zaboravimo. Treba da razmišljamo o narednim utakmicama", naveo je trener crveno-belih. 

Milojević je čestitao Partizanu na pobedi. Nije bio saglasan da je taktika u utakmici protiv Partizana bila defanzivna. 

Zvezda nije imala šut u okvir gola. 

"Statistika ne laže. Bilo je situacija koje smo mogli drugačije da rešimo. Zašto nismo... Statistika nije dobra i moramo da vidimo koji su uzroci. Videćemo... Probaćemo da nadjemo rešenje", rekao je Milojević. 

U timu nije bilo Hoze Antonija Kanjasa. 

"Nikada od mene nećete čuti alibi. Ja sam odlučio ko će igrati. Neukusno je da pričamo o tome. Možda je trebalo... Sa ovakvim rezultatom, da mogu da promenim, stavio bih druge strance da igraju. Imam veliki problem sa tim", kazao je Milojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saša Lazić
Tuesday, 24.09.2019
09:12

..slab je taj fudbal koji ti preferiraš Miloje a uzgred da pitam...završio si ti neku trenersku školu i koju..?,Zvezdi je potreban trener koji je institucija a ovakve amatere poslat u provinciju..!

avatar
Saša Lazić
Tuesday, 24.09.2019
09:07

..slab je tvoj fudbal Miloje koji ti preferiraš,to je fudbal iz prošlog veka a uzgred da pitam...završio si ti neku trenersku školu i koju..?!

avatar
BloodY RippeR
Monday, 23.09.2019
17:09

Ja ne znam sta su drugi videli i odakle price o taktici 3-5-2 ili 5-3-2. Ja na tv-u dok sam gledao derbi sam jedino video 5-4-1 formaciju sa pokusajem tranzicije u par navrata u 3-4-3. I to je realno odlicna taktika za brz fudbal samo sto zvezda nema taj rodster igraca da mogu da odigraju tu taktiku. Za to trebaju vrhunski bokovi koji mogu da trce 2 utakmice bukvalno jer drugacije nikad oni nece uspeti da odrade brzu tranziciju iz odbrane u napad na vreme da se protivnik nevrati. Sa druge strane pasevi i centarsutevi moraju da budu uspesni preko 85% da bi to doslo do izrazaja. Ovako mi smo vas zatvorili u 70% slucajeva jos pri iznosenju lopte oko vaseg sesnaesterca. Tako ste i primili prvi gol. Znaci taktika je odlicna ali ne za vas jer vi nemate kadar igraca koji to mogu da realizuju.

avatar
Monday, 23.09.2019
13:18

Slavoljub Muslin, Robert Prosinečki, Boško Đurovski...
Milojeviću hvala ti za sve, ali mislim da je vreme da odeš. Zvezda ovako više ne može da igra. Imaš ono što nijedan Zvezdin trener nije imao 20 godina. A to su preskupa pojačanja i igračine Marka Marina, Miloša Degeneka, golmana Borjana...A svaki derbi te Partizan oduči od fudbala, pa se posle derbija dovode u pitanja svi Zvezdini uspesi u Evropi zadnje 3 sezone i daješ im priliku da pričaju kako krademo u domaćem prvenstvu. Svaku iole jaču utakmicu igramo ko pickice. Partizan jeste imao sumnjive sudijeske odluke u periodu od 2011. do 2013. godine, ALI(!!!) kada je bio derbi gazili su do krajnjih granica ne bi li te priče demantovali. I bili su bolji u derbijima i kada god je trebalo da pobede za titulu pobedili su na JNA 1:0 uz mnogo bolju igru.

avatar
nejmar
Monday, 23.09.2019
12:00

Picko jedna svaki derbi igras na nulu!!!!!!

avatar
Mr. Picolo
Monday, 23.09.2019
08:44

Ti si jedini odgovrni za ovu bruku od sinoć, cela fudbalska Srbija je zgrožena tvojim taktičkim (ne)umećem, ma nema ni t od taktike. Šta ti je Marin igrao sinoć!!? Prosto pomislim da si možda morao da odigraš tako zbog onog sastanka kod Kokeze pred derbi, ili si stvarno totalni fudbalski dunster, treće nema. Slobodno baci svoju trenersku diplomu u smeće jer te je nadmudrio amater. Dzabe Evropa kad mi ni jednom nismo nadigrali groblje, dzabe!!!

avatar
deki trbic
Monday, 23.09.2019
08:06

Ahahahah komedija

avatar
carbone
Monday, 23.09.2019
07:30

Miloje, tebe jedan trener pocetnik deklasira u dva derbija sa realno jeftinijim igracina? Formacija koju ti izvodis je horor. Ali red je na istinu, Zvezda nema bekove, Gobeljic nije bek ni za nasu ligu , Zander je ocajan u odbrani, vidi se iz aviona da je ekipa van forme...Jovancic se vec tri utakmice vrti u krug i gresi, sredinu nemamo, Marin ne moze sam, Para na pogresnoj poziciji odsecen bez lopti kao i Bocko...Tako je nestao i Ivanic koji zna da igra ali na svojoj poziciji..
.Nemamo sredinu, nemamo povezivanje od gola ka napadu, juce ne mozemo da izadjemo napred, nemamo sut prema golu...Razmisli Miloje sta radis..Ostavi se defanzive vise, igraj fudbal, jer zbog takvog fudbala nema navijaca, potrosices i nas malo koji smo stalno na tribini.

avatar
Real Only
Monday, 23.09.2019
04:02

Pazi, njemu je ovo borba za prestiz?! On kao da zna da je titulu vec osvojio pa bodovi nisu bitni?

avatar
gorango
Sunday, 22.09.2019
22:59

Ja licno, razocaran u Miloja. Pokazao je i dokazao da ne zna da igra velike utakmice. Kapa dole Miloju za sve sto je uradio za Zvezdu, a jeste puno toga, ali hajde da otvorimo oci. A on tj. struka ponajvise. Vec dugo nesto ne stima, nemamo igru, napad odsecen, gleda se samo da se zatvorimo pa neka kontra APP. Nije dobro, ne treba drvlje i kamenje ali ovo je vec za ozbiljnu analizu. Nesto se menjati MORA!

avatar
Pipo Inzagi
Sunday, 22.09.2019
21:56

Ne ja sam najodgovorniji....kako te nije sramota da ovakav skor imaš sa partizanom...zameni sebe to bi bilo najbolje...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 22.09.2019
21:55

Nije alibi samo je pobegao od pitanja na koja nema odgovre kao na primer da li je lopta prešla zvezdinu gol liniju kod šuta Sume. Ostani nam Supermilojo, dajte mu novi ugovor.

avatar
Red to the bone
Monday, 23.09.2019
00:43

I treba, tri puta vezano u Evropu druže, malo li je ?

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 23.09.2019
20:19

Sa 60 miliona € budžeta nije ni mnogo. Ako vi kažete da trener treba da vam beži od pitanja SVIH novinara onda neka beži kod one kod kojih mu se sviđaju pitanja. Vašem klubu to ništa neće pomoći, nama još bolje - Supermilojo ostani, dajte mu novi ugovor.

avatar
BenkovackiManitas31*
Monday, 23.09.2019
01:25

Nabio ti zesci kompleks. Dzaba se nadas, titula je nasa

avatar
svetski prvaci 1991
Sunday, 22.09.2019
21:54

Stranci da, ali bolji od tvojih,ali ti ih nisi ni doveo.