Miloje uvideo probleme, šta ga muči?

Autor: Beta Beta
utorak 25.06.2019.
21:48
Izvor: Beta

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je današnja utakmica s kiparskim Apolonom bila još jedna dobra provera za njegovu ekipu, ali je i istakao da crveno-beli imaju problema s prekidima.

Crvenazvezdafk.com
Crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

"Bila ja ovo dobra utakmica. Ovo je još jedna provera s odličnim protivnikom. Generalno sam zadovoljan stvarima koje smo radili i koje ćemo implementirati u igru. Bilo je i dosta stvari koje treba ispraviti", rekao je Milojević, objavljeno je na klupskom sajtu.

Fudbaleri Zvezde odigrali su nerešeno 1:1 s Apolonom u prijateljskoj utakmici na pripremama u Austriji.

"Mogu da budem zadovoljan kako su moji igrači istrčali. I ovog puta želeli smo da pojedinim fudbalerima damo veću minutažu kako bismo imali četiri dana da odmorimo i pripremimo narednu utakmicu. Predstoje nam još dve provere do kraja priprema, podelićemo ih tako da svi igrači igraju po 90 minuta", rekao je Milojević.

Oba gola na ovoj utakmici vidjena su posle prekida.

"Imamo problem s ofanzivnih prekidima. Danas je konkretno bio slučaj taj da smo na poluvremenu promenili lopte i da su one u nastavku igre bile mnogo lakše. Još su teške noge i možda nije koncentracija u svakom momentu na vrhunskom nivou, ali to je segment igre na kojem dosta radimo. Isti je slučaj i sa defanzivnu prekidima, mnogo lako pravimo faulove, ali opet bih to pripisao nedostatku koncentracije", dodao je trener Zvezde.

Nova provera crveno-bele očekuje 29. juna u Salcburgu protiv ruskog Zenita.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Predrag Pesic
Tuesday, 25.06.2019
23:32

Mozda ga mici to sto mu nijedan fudbaler ne igra na svojoj poziciji.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 25.06.2019
23:01

Teške noge, lake lopte, mnogo lako pravite faulove...pa naravno jer ste navikli da vam sudije u Srbiji ne sviraju faulove pa ne možete da se prilagodite poštenom suđenju.

avatar
ZubA
Wednesday, 26.06.2019
13:27

A vi posteni tako pa ni Buducnost niste mogli da dobijete. Vidis ni tu nema crvenih 110+ minuta i penala kad ne ide prijatelju. A da si nekad zaigrao u balonu fudbal znao bi ovo za lopte i teske noge.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 27.06.2019
21:23

Ne možeš ti da određuješ ko je šutnuo loptu tj. fudbal pošto lopta može da bude i košarkaška jer ne znaš razliku između prve i treće utakmice na pripremama, ne razumeš proces i upoređuješ ga s fudbalom u balonu. Smešno.

avatar
ZubA
Thursday, 27.06.2019
13:15

@ ♦⭐♦⭐♦⭐ Vidi se da loptu sutnuo nisi. Al to je do tebe prijatelju.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 26.06.2019
21:47

Naravno da je Partizan pošten, inače ne bi nakon 9 treninga u 5 dana igrao tog 5. dana i utakmicu. Izgubio poluvreme sa postavom u kojoj su igrala samo 3 igrača iz prve postave i to zbog kiksa zbog logičnog pada koncentracije. Naravno a nije bilo 110 minuta, crvenih i penala jer Budućnost dolazi iz mnogo poštenije lige nego ova koju je vaša zvezda i njene filijale čine. Ti da si nekada imao pripreme znao bi prvo da prva (Partizan-Budućnost) i treća (zvezda-Apolon) utakmica na pripremama nisu isto. Drugo zvezda je svoju prvu utakmicu odigrala ne protiv kluba renomea Budućnosti već protiv nekih amatera za koje ni njihova rodbina nije čula. Treće znao bi kada su noge teške, kada su lakše, a kada je nešto drugo u pitanju pa ne bi nasedao na ovakve "analize" ovog vašeg SupreVARa.