Milojević analizira Suduvu, šta se promenilo kod Litvanaca u odnosu na prošlu godinu?

Autor: Darko Mitrović
utorak 18.06.2019.
18:58
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Trener Crvene zvezde odmah posle žreba ozbiljno pristupio analizi prvog rivala u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Crvena zvezda i Suduva su stari znanci, srpski šampion je prošle godine u drugom kolu kvaluifikacija za Ligu šampiona dobio oba meča protiv Litvanaca (3:0 i 2:0), pa imajući to u vidu Suduva je danas bila i jedan od najpoželjnijih Zvezdinih rivala uoči žreba.

Šta posle žreba kaže trener Vladan Milojević?

On se oglasio u izjavi za klupski sajt i već započeo analizu protivnika.

''Igrali smo sa Suduvom prošle godine. Dobro se poznajemo, poznaju i oni nas. Imaju dosta igrača sa prostora bivše Jugoslavije, to su njihovi nosioci igre. Tu je Živanović, Čađenović, kao i dosta igrača koji su nastupali u Hrvatskoj. Sigurno treba obratiti pažnju na njih. Još uvek je rano, ali sigurno ćemo detaljno analizirati protivnika'', rekao je Milojević.

Suduva je posle 14 kola u šampionatu Litvanije prva na tabeli, njihovo prvenstvo je u punom jeku, a šta se kadrovski promenilo kod njih u odnosu na prošlu godinu?

''Gledajući njihovu ekipu danas vidim da su zadržali sedmoricu ili osmoricu igrača, trener im je isti, prvaci su svoje zemlje i sigurno ih treba poštovati.

Igraju sa trojicom fudbalera u odbrambenoj liniji, i dalje su u formaciji 3-5-2 i imaju visoke igrače. Igru uglavnom baziraju na prekidima i dugim loptama.

Ne bih želeo da mnogo pažnje obraćamo na prošlogodišnji susret, ova utakmica će biti posebna. Odmerićemo snage sa dobrim i kvalitetnim protivnikom, treba da se spremimo kao što smo se spremali poslednje dve godine, da budmeo maksimalno fokusirani za obe utakmice'', objašnjava Milojević.

Na kraju, Milojević je napravio osvrt i na aktuelne pripreme Crvene zvezde, najpre na Zlatiboru, a sada i u Austriji.

''Dobro je što su igrači motivisani, sve zahteve koje postavljam pred njih izvršavaju vrlo lako.

Ekipa je bez velikih promena u odnosu na prošlu godinu, što meni mnogo olakšava posao, jer sada već možemo da se bavimo i nekim detaljima u igri koji su nam falili i koje želimo da unapredimo. Formu ćemo brusiti kroz prijateljske utakmice.

Prednost Suduve je što su oni već u takmičarskom ritmu, tako je bilo i prošle godine. Mislim da ćemo kroz jake protivnike koje imamo na pripremama uspeti da dođemo do željene forme na startu kvalifikacija za Ligu šampiona'', zaključio je Milojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 19.06.2019
00:31

Samo opusteno Miloje jer neki su se unapred ponadali.

avatar
DRUG OSTOJA
Tuesday, 18.06.2019
21:56

Uvek sam smatrao da je bitnije kakvi ćemo mi biti, nego ko i kakav nam je protivnik.