Milojević baš nezadovoljan, ko je to ostao bez kredita?

Autor: Beta Beta
subota 17.08.2019.
23:13
Izvor: Beta

Crvena zvezda nije danas igrala na visokom nivou, ali je i pored toga slavila pobedu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je iz današnje utakmice protiv Spartaka zadovoljan samo pobedom i istakao da je njegovo strpljenje kada je reč o pojedinim igračima na izmaku.

"Utakmica je bila onakva kakva sam i pretpostavio da će biti. Moramo da dajemo prilike nekim od igrača, ali moje strpljenje je na izmaku... Normalno je da ćete, kad imate non-stop promene u sastavu, ići od sjaja do očaja. Takva je bila i utakmica danas. Kontrolisali smo je i došli smo u do toga da moramo da jurimo", rekao je Milojević za Arenu sport.

"Imali smo dosta individualnih grešaka, tragičnih, koje ne smeju da se dogadjaju na ovom nivou. Zadovoljan sam što smo pobedili. Ostaće samo to, ništa više", dodao je trener Zvezde.

Fudbaleri Zvezde pobedili su večeras u Subotici ekipu Spartaka sa 3:2, u utakmici petog kola Super lige Srbije.

Zvezdu već u utorak očekuje novi težak meč, kada će u prvom meču plej-ofa za Ligu šampiona dočekati Jang Bojs.

"Ostavili smo gro igrača da se odmori. Jednostavno, da su oni danas morali da igraju, ne bi bili u stanju, velika je iscrpljenost. Probaćemo da se oporavimo i odigramo najbolje što budemo mogli", rekao je Milojević.

Trener Spartaka Vladimir Gaćinović rekao je današnja igra njegove ekipe ohrabruje i da ne bi bilo nezasluženo da je subotički tim osvojio bar bod.

"Znali smo i pre utakmice da će nas Zvezda kazniti za svaku grešku. Ni u jednom momentu nismo odustajali od naše koncepcije igre, igrali smo svo vreme, igrali smo na gol više...", rekao je on.

"U prvom poluvremenu smo malo više igrali na kontranapade, Zvezda je imala kontrolu, dok se u drugom poluvremenu otvorila oluja u oba smera i mislim da je utakmica mogla da ode i u našu korist. Mogli smo da uzmemo bar bod i mislim da ne bilo nezasluženo. Ali, Crvena zvezda je Crvena zvezda. Ohrabruje nas ova igra i nadam se da smo zadovoljili sve prisutne na stadionu", rekao je Gaćinović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

24 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Sunday, 18.08.2019
10:23

Ne znam da li se to odnosi pre svega na igrače koje je on predlagao i pokazali su se kao promašaj (Vukanović, Milunović, Jevtović, Simić). Kako je Milunović ispao kod prvog gola na petercu, katastrofa. To ozbiljnom odbranbenom igraču ne sme da se dogodi. Terzić je najavio da je Krstović bolji od Joveljića. Nije bilo za videti. Vulić mi se jako dopao. Odličan ulazak, još bolji šut za gol, pa nekoliko preciznih diagonala. Ima potencial za startera. Tomane je zanimljiv i sve kaže da nije slaba kupovina. U svakom slučaju bićemo spremni za Švajcarce.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 18.08.2019
22:50

Ma Vulić pogodio sam ugao pa golman nije mogao da odbrani, treba ga zvati u reprezentaciju. Imate li bar malo časti da prokomentarišete Gajićevo igranje rukom u šesnaestercu zvezde i Pankovo povlačenje za dres Šormaza u izglednoj šansi za gol, takođe u šesnaestercu zvezde. Bar te dve situacije, a da ne pričamo o ostalom suđenju ili samo vidite sve same vedete u zvezdinom timu.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 17.08.2019
23:37

Sa kombinovanim timom to je bilo sasvim solidno izuzev par kardinalnih greski na cemu semora raditi. Cestitke i ekipi Spartaka na hrabroj i muskoj igri jer nisu igrali bunker kao vecina klubova u SL.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 17.08.2019
23:29

Činjenice: zvezda je u Evropi pobedila samo Suduvu i Helsinki kod kuće
,a budžet kluba je 60M €. U takmičarskim utakmicama ima skor 2-2-1, a igrala je protiv Suduve, Helsinkija i Kopenhagena. Helsinki je prošla uz pomoć kiksa odbrambenog igrača koji je glavom vratio Pavkovu za 2:0 u Beogradu i slučajnog gola u gostima uz odbitak nakon centaršuta do Ivanića, pa nakon toga i šuta Pavkova od bloka i lob golmana, a vrlo lako je u Beogradu moglo da ostane 1:0 pa da izgubi 2:0 u Helsinkiju, detalji su odlučili da bude bolja od Helsinkija. Kopenhagen je igrao sa kombinovanim timom bez 5 igrača u BG, branio i čuvao 0:0, a dozvolio zvezdi da napada dok nije dala gol, opet slučajno iz odbitka i lob golmana koji stoji na 3m od gol -linije i koji je morao da odbrani to - kiks, a nijednu šansu nije stvorila dok je napadala. Nakon tih 45 minuta, od preostalih 165 minuta dvomeča Kopenhagen je napadao sigurno 150, a zvezda je stvorila samo 3 šanse, preko Boaćija i Bena u Beogradu i gol Boaćija u Kopenhagenu koji je opet kiks golmana jer mu daje gol iz peterca, a lopta putuje preko 30 metara. Inače golman Kopenhagena uz dva kiksa i ispucanja lopte skoro da nije učestvovao u dvomeču. Kopenhagen je uz 2 postignuta gola promašio još šanse Ndojea u Beogradu, Bengstona i Fišera u Kopenhagena, a zvezda nije izašla iz šesnaesrca sat vremena, da se igralo još 10 minuta ušli bi u sopstevni gol. Nije ni čudo što njen drugi i kombinovani sastav ne mogu da pobede javor, radnički, mladost i spartak, a da daju golove po sredini gola ili sami sa peterca odnosno jedanaesteca. Još na sve to mora sudija protiv radničkog i spartaka da zatvara utakmicu drugim golom zvezde nakon prekršaja nad igračem radničkog, odnosno protiv spartaka sa 2 nedosuđena penala i još puno komičnih odluka na svakoj od ovih 4 utakmica, naravno samo u korist zvezde. Ovo ne postoji nigde na svetu, sigurno ni u jednoj ligi. Kako onda očekivati od igrača zvezda da budu motivisani u ovakvim utakmicama kada znaju ishod, kako očekivati da igrači zvezde u ovakvim utakmicama grizu, a da protivnički ne uzvrate i da čekaju da budu poniženi - bolje vrabac u ruci nego Voždovac na Đurđevdan 2017.

avatar
No.1 Gargamel
Sunday, 18.08.2019
21:55

A da malo odes na vesti iz Ruzveltove i tamo bajes i narices. Koga vise zanima tvoje vidjenje stvari, moze li neka vest bez tebe da prodje?

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 20.08.2019
19:52

Smeta vam istina te ne možete da (se) lažete. Očigledno je da vas ne samo zanima nego i mnogo pogađa istine i činjenice koje ne možete da promenite vašim frazama i matricom 100 puta ponovljena laž postaje istina.