Milojević najavio najjači tim za kraj?

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 27.05.2023.
12:45
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda će u veoma jakom sastavu odigrati poslednju utakmicu u sezoni.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević rekao je danas da je cilj njegove ekipe da sezonu u Super ligi Srbije završi pobedom i dodao da će meč protiv Novog Pazara biti prilika da navijači još jednom pozdrave igrače.

"Osnovni cilj nam je da dobijemo utakmicu sutra i da završimo sezonu trijumfalno, da bi se i sledeća tako nastavila", rekao je Milojević, prenosi klub.

Fudbaleri Zvezde dočekaće sutra ekipu Novog Pazara, u utakmici poslednjeg kola Super lige Srbije i proslaviti osvajanje 34. titule, ali i 13. "duple" krune.

Milojević je naveo da su svi igrači spremni za utakmicu i dodao da će biti izmena u timu, ali da on neće biti sastavljen samo od bonus igrača.

"Ne gledam to tako, mislim da je proslava titule prilika da navijači pozdrave igrače, koji su izneli najveći teret. Naravno biće nekih promena u timu, ali neće se ticati isključivo bonus igrača", rekao je on.

Fudbaler crveno-belih Aleksandar Katai se trenutno nalazi na drugom mestu liste strelaca Super lige Srbije sa 15 postignutih golova, a u nedelju će imati priliku da se bori i za prvu poziciju.

"Katai će igrati, bitno je za Crvenu zvezdu da pokuša da ima prvog strelca lige. Mislim da bi to značilo i njemu na ličnom planu. Ako bude bio spreman i ako se bude fizički dobro osećao da može da igra mislim da treba da se nađe na terenu", rekao je Milojević.

Fudbaleri Zvezde su do sada postigli 94 gola, a odgovarajući na pitanje da li mogu i do cifre od 100 postignutih golova, Milojević je naveo da poštuju ekipu Novog Pazara i da ne bi bilo korektno tako pričati.

"Znamo da smo se sa njima namučili u Novom Pazaru, jeste sada drugačija situacija, ali kažem poslednja je utakmica. Nije toliko bitno da stignemo do 100 pogodaka, bitno je da dajemo golove. Beležili smo dosta šansi, mnogo nam je veći procenat očekivanih golova nego onih koje smo postigli. Imali smo priliku da dođemo do te cifre, međutim nismo", rekao je on.

Utakmica je na programu sutra od 19.00, a ulaz na stadion "Rajko Mitić" je besplatan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke