Milojević napravio rokade u veznom redu! (SASTAVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 11.03.2018.
17:40
Izvor: Sportske.net

Tri promene u veznom redu Crvene zvezde u odnosu na derbi sa Vojvodinom. Srđan Babić i dalje van stroja, u protokolu nema ni El Fardu Bena.

macron.com
macron.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde od 18 i 30 dočekuju kruševački Napredak što će ujedno biti poslednja utakmica 27. kola Super lige Srbije.

Nakon pobede Partizana crveno-beli imaju imperativ pobede jer je njihova prednost umanjena, a trener Vladan Milojević odlučio je da danas odmori pojedine igrače.

U protokolu za utakmicu sa Napretkom nema zamenika kapitena Mičela Donalda, ali ni Slavoljuba Srnića koji je u Novom Sadu odigrao stotu utakmicu u crveno-belom dresu.

Van protokola ostao je i Srđan Babić koji je imao problema sa povredom i očigledno nije bio spreman da se nađe čak ni na klupi za rezerve.

U odnosu na utakmicu sa Vojvodinom u startnoj postavi nema ni Branka Jovičića koji je na klupi tako da su Račić, Milijaš i Nemanja Milić zauzeli mesta u startnoj postavi. Van protokola je ostao i strelac pobedonosnog gola u susretu sa Vojvodinom El Fardu Ben.

Crvena zvezda: Borjan - Stojković, Savić, Le Talek, Rodić - Račić, Krstičić - Milijaš, Milić, Radonjić - Pešić;

Klupa: Supić, Frimpong, Gobeljić, Jovičić, L. Ilić, Adžić, Joveljić;

Napredak: Petrović - Boranijašević, Kostić, Simonović, Veškovac, Petrović - Eskić, Vulić, Ndiaje, Vukanović - Nikolić;

Klupa: Janković, Basrak, Ivanović, Markoski, Milisavljević, Rušević, Zec.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Hyypia
Sunday, 11.03.2018
21:56

Miloje kada kljucne igrace odmaras za ne znam sta (ben,srnic,donald,jovicic) ni ne treba da pobedis. Podcenio si napredak zato i nismo pobedili. Poceo si da gresis u poslednjim utakmicama. Prvo csk-a kasne izmene i ostale pobede su bile na misice. Ko ti sastavlja ekipu MILOJE?

avatar
Al(a)din
Sunday, 11.03.2018
18:52

Miloje care, samo napred

avatar
MALI PLAVI
Sunday, 11.03.2018
18:49