Milojević: "Neću da pričam o tituli"

Autor: Beta Beta
sreda 10.06.2015.
14:48
Izvor: Beta

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević rekao je da ne želi da priča o osvajanju šampionske titule i da je cilj da ekipa igra dobar i lep fudbal.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Čukaričkog počeli su danas u Beogradu pripreme za predstojeću sezonu. Milojeviću se na prozivci javilo 18 igrača, koji su imali lagani trening na Košutnjaku.

Ekipa će u četvrtak i petak obaviti lekarske preglede i testiranja, a u subotu ujutro kreće u Austriju, gde će boraviti do 28. juna.

"Dobro je što prvenstvo ranije počinje, mi ćemo biti spremni. Nisam čovek bombastičnih izjava, pa neću o tituli. Želimo da igramo dobro, a nećemo da pravimo ražanj dok je zec u šumi. Mi hoćemo da nastavimo da gradimo ovaj koncept stabilnog Čukaričkog" rekao je trener Vladan Milojević.

Novi igrač Čukaričkog je golman Nikola Petrić koji je došao iz Borca iz Čačka.

"Mislim da je ovo pravi klub za mene, zahvalan sam upravi što mi je ukazala poverenje, a na meni je da se dokažem. Pratio sam Čukarički, ima sjajne rezultate u poslednje dve godine i postaje vodeći klub u zemlji pored 'večitih'" rekao je Petrić.

Fudbaler Čukaričkog Rajko Brežančić rekao je da će ekipa "pakleno" raditi na pripremama.

"Slobodne dve nedelje iskristili smo za odmor. Sutra i prekosutra su pregledi, a onda idemo u Austriju, gde ćemo pakleno raditi, jer su pred nama novi evropski izazovi u kojima ćemo pokušati da zabeležimo pozitivan rezultat i napravimo bar korak više u odnosu na prošlu sezonu. Zreliji smo, iskusniji, ali će opet mnogo zavisiti od žreba", rekao je Brežančić.

Čukarički će na pripremama igrati protiv Slovana iz Bratislave (16. jun), Laska iz Linca (19. jun), Šturma iz Graca (24. jun) i Grodiga (28. jun). Utakmica protiv Žiline, planirana za 22. jun je otkazana.

Takmičarsku sezonu Čukarički će početi 2. jula utakmicom prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a žreb je na programu 22. juna. Domaća Super liga Srbije počeće 18. jula.

Čukarički je proše sezone osvojio Kup Srbije i treće mesto u Superligi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
D.Green4 Black&White
Wednesday, 10.06.2015
15:23

Sto da ne ?Kad Zvezda sve ove godine prica o tituli i na kraju .!. :D :D

avatar
Realan 1
Wednesday, 10.06.2015
15:13

Pa kako da pricas o tituli, kada titulu po kvalitetu uzima Partizan,a drugo mesto je rezervisano za komsinicu.Vi mozete biti treci.Bili bi vi drugi,ali visa sila. :)

avatar
Pera Zambula opet
Wednesday, 10.06.2015
22:16

Bili bi oni i drugi nego nemaju uticaj kao mi i Zvezda.....realno nije im tim losiji od naseg....Na njihovom terenu u prvenstvu i u finalu kupa se videlo da su jaci od nas...za Zvezdu da i ne govorim, nju su umalo ispratili sa petardom kako su imali sanse....sreca je samo 2 0 .....a mi smi imali puku srecu da se iscupamo sa 2 prema 2.....u finalu kupu gde nema potrebe za nemastanjem se videlo da su jaci od nas iskreno.